Tidligere på ugen var CS:GO sub-reddit fyldt med highlights og twitchclips af en spiller under navnet Adam "Loop" Bahriz. Lo0p lider af en genetisk sygdom, der hedder type-2 HSAN, hvilket gør at han ikke kan føle smerte, og det giver ham nogle udfordringer for at kunne leve et normalt liv. Det har ført til, at han har fået fjernet alle undtagen tre af sine tænder, og han har nedsat hørelse, som gør ham afhængig af et høreapparat. Loop er legalt blind grundet en fødsel med grøn stær, hvilket også er grunden til at han sidder så tæt på skærmen.

   

   

Baseret på den pludselig popularitet medførte situation lidt af en kontrakt-ofring. Team EnVyUs valgte at tweete den handicappede streamer, hvor de tilbød ham en kontrakt som fuldtidsstreamer under deres organisation. Ydermere kunne det også ligne at der være interesse fra Dignitas, efter en af deres overhoveder efterspurgte hvor han kunne kontaktes privat.

   

   

Loop skriver også i panelerne under hans stream, at majoriteten af hans donationer går til tandlægeudgifter og muligheden for at få plastikkirurgi på hans næse når han bliver 18, som han har mistet.

I onsdags lavede hans også en AMA som kan findes her, hvor han fortæller helt fra hjertet, og hvor rørt han har været over den kærlighed og interesse, som han har fået fra communitiet.  

   

Du kan følge hans rejse og spil her, hvor han selv med sine handikaps er en ganske habil Counter-Strike spiller: