Den 10. juli, lige efter ESL One Cologne 2017, vil Virtus.pro møde SK Gaming på en fodboldbane i byen. Det startede med at SK Gaming den 25. februar ledte efter nogle folk at spille fodbold med i Køln, hvor den altid kække Jarosław " pashaBiceps" Jarząbkowski udfordrede holdet til en fodboldkamp, og foreslog at de spillede om 350.000 kroner. 

Gabriel " FalleN" Toledo accepterede og foreslog, at de i stedet smed 350.000 kroner i hver. Derfra blev en af partnerne fra ESforce holding og Michal ”Carmac” Blicharz fra ESL involveret. og den 14. marts blev det offentliggjort, at kampen nu var blevet fastlagt.

Vi må dog vente helt til den 22. april for at se holdenes lineup til 6v6 kampen. Men man kunne antage, at det blev de fulde hold samt coachen, som blev sendt på banen, og i så fald bliver de to lineups:

Virtus.pro SK Gaming
Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski
Wiktor "TaZ" Wojtas
Filip "NEO" Kubski
Janusz "snax" Pogorzelski
Paweł "byali" Bieliński
Jakub "kuben" Gurczyński  (coach)
Gabriel "FalleN" Toledo
Fernando "fer" Alvarenga
Marcelo "coldzera" David
Epitacio "TACO" Pessoa
Joao "felps" Vasconcellos
Ricardo "dead" Sinigaglia (manager)

Det er dog kun pashaBiceps og FalleN, som er sikre spillere på de to hold, og måske kommer vi til at se spillere fra Immortals og Kinguin eller nogle helt andre?
Det brasilianske hold har tidligere spillet CS med Neymar da Silva Santos Junior, og har han lært dem et par tricks på banen, så bliver det en svær opgave for det polske mandskab.

@mahhdavid @gabrielfln 🔫💣

A post shared by Nj 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on