E-sport er en branche i rivende udvikling, hvilket også kan mærkes investeringsmæssigt. Men alle investeringer og sponsormidler går til etablerede hold eller professionelle spillere og ikke til de unge talenter, der virkelig har behov for en håndsrækning. Det vil manden bag start-up-virksomheden Compware.dk, Eric Frederiksen, lave om på.

”Selvfølgelig er det mere lukrativt at investere 200 millioner og erobre verden, end det er at give den lille streamer på Twitch nogle penge der motiverer personen til, at blive ved med at streame og følge sin drøm,” siger Eric Frederiksen, ”men det vil vi lave om på; vi vil støtte det modsatte af alle andre, uden at tænke for meget på penge.”

Compware.dk er en prissammenligningsside med fokus på hardware. Siden finder den bedste pris på hardware og computere og sammenligner priser fra over 45 forhandlere.Compware.dk vil donere 90% af alt alle virksomhedens indtægter til e-sport i Danmark de næste 6 måneder. Pengene fordeles til følgende: e-sport-nyhedssider, danske e-sport-talenter, e-sport-turneringer afholdt af andre, danske streamere på Twitch, der mangler et skub for at få flere followers, og hardware-hjemmesider.

”Vores hjemmeside er stadig i BETA, og derfor har vi nogle unikke muligheder. Vi prøver så vidt muligt at lade vær med at tænke på penge. Det kan også ses ved at det er 90% af omsætningen, og ikke overskuddet, vi deler ud,” forklarer Eric Frederiksen. Det vil sige at stort set hele firmaets indtjening går ubeskåret til e-sport. ”Vi får ingen løn og har ingen dyre kontorer,” fortsætter Eric Frederiksen,” men hvis vi er heldige kan vi motivere andre til også at støtte op om de tusindvis af knap så kendte talenter, vi har herhjemme.”

Yderligere oplysninger eller kontakt og ansøgninger sendes til [email protected], Eric Frederiksen, CEO, compware.dk


112
fnatic
2789 kr.
191
Paracon
699 kr.
314
Amazon
499 kr.
174
BenQ
1931 kr.
91
DXRacer
2089 kr.