Copenhagen Games bød på nogle uventede resultater, hvor hold som NRG Esports, BIG, Fnatic Academy og LDLC ikke ikke klare sig mod de danske hold. Det var dog i sidste ende at danske Singularity stod stærkest i finalen, som de nåede til efter at have kæmpet sig gennem den åbne turnering, og slået BIG, iGame, Fnatic Academy og eFuture. I finalen mødte de det svenske mixhold dreamchasers, som bestod andet tre GODSENT-spillere og vacbannede Joel “emilio” Mako. Singularity kan godt nok ikke kalde sig danmarksmester, da de tabte finalen til Fragsters kl. 3 om natten, men mon ikke de sætter større pris på deres sejr ved CPHG17. Det var især Allan "AnJ" Jensen, som spillede rigtig godt for Singularity, hvilket også ses på hans 1.25 rating, som er tredjehøjeste ved turneringen.

Det er også første gang siden 2010, hvor det legendariske mTw lineup vandt, at et dansk hold har kunne løfte trofæet i CS:GO.

   

Vetoen udfoldede sig således:

  • dreamchasers fjernede Cobblestone
  • Singularity fjernede Cache
  • dreamchasers valgte Mirage
  • Singularity valgte Nuke
  • dreamchasers fjernede Overpass
  • Singularity fjernede Inferno
  • Train stod tilbage

   


285
Paracon
699 kr.
91
DXRacer
2089 kr.
236
Arozzi
1899 kr.
172
ZOWIE
529 kr.
112
fnatic
2789 kr.


 Singularity 16-12 dreamchasers 

   

På Mirage viste svenskerne sig fra deres stærke side i de første håndfulde runder, og kom foran 6-3 på T-siden. Singularity havde da regnet det ellers strategiske geni Markus “pronax” Wallsten ud, og halvlegen blev lukket af med en 8-7 føring til dreamchasers.

   

   

Danskerne spillede rigtig godt med AK’erne i hånden og skød sig vejen frem til en 12-9 føring. Derefter kom mixholdet stærkt tilbage og gjorde lige pludselig kampen tæt da der stod 13-13. Runden skulle vise sig at være altafgørende for dreamchasers, for efter at have tabt den, stod de uden penge tilbage. Svenskerne måtte se sig slået 16-13.

   

   


Singularity 16-12 dreamchasers

   

Endnu en gang startede svenskerne hårdt ud på T-siden, og endnu en gang med en 6-3 føring. Præcis som på det første map i opgøret, så var det her Singularity satte en stoppe for dem. Med et rigtig fint clutch fra emilio slutte de halvlegen 8-7 igen.

   

   

Danskerne viste rigtig frem i starten af den anden halvleg, og nappede hele fem runder i streg. Dog svarede dreamchasers lidt igen, men det var ikke nok til at stoppe et dansk hold der så blod. Så på trods af at dreamchasers bestod af en række erfarne og tidligere Major-vindere spillere, så måtte de nu se sig slået 16-12.

   

   


Var Singularity det hold du havde forestillet dig skulle stå med guldet i enden?