Rasmus "MiSeRy" Fillipsen annoncerede idag at han og resten af det forhenværende Digital Chaos, har forladt organisationen. MiSeRy annoncerede dog også at at han og det gamle Digital Chaos hold har startet deres eget hold, Thunderbirds. De vil spille under dette navn til både Kiev Major, senere i april og The Summit 7 i maj. 

Denne nyhed kommer blot en uge efter at holdets medejer Shannon "SUNSfan" Scotten også har forladt organisationen. Hverken MiSeRy eller SUNSfan har givet en grund til at forlade organisationen.

Digital Chaos blev dannet lige efter The International 5 og blev hurtigt et populært hold, da der var mange kendte ansigter på holdet, såsom MiSeRy, David "MoonMeander" Tan og Aliwi "w33" Omar. Det var dog først ved The International 6 at de bevidste deres værd, da de først klarede sig igennem den amerikanske qualifier og endte på en 2. plads til The International 6. Herefter vandt de ESL One Genting og kom på 3-4. pladsen til The Boston Major. 


285
Paracon
699 kr.
91
DXRacer
2089 kr.
314
Amazon
499 kr.
172
ZOWIE
529 kr.
191
Paracon
699 kr.

På deres nye hold, Thunderbirds, forbliver MiSeRy kaptajn og både deres træner, William "Blitz" Lee, og manager, Alyssa Thompson, følger med.

Digital Chaos har dog allerede skrevet kontrakt med det gamle Team Onyx, hvor der er en del kendte ansigter.

Vi får både Thunderbirds og det nye Digital Chaos at se til Kiev Major, som starter d. 24 april og slutter d. 30 april.