Semifinalerne til oprykning til EU LCS er i gang, og der er lagt op til nogle intense kampe, når 4 europæiske hold kæmper for de 2 pladser i den bedste europæiske række. Du kan bette på resultaterne her. Kampplanen er som følger:

EU LCS Promotion - Torsdag d. 13/04

Tid
Misfits.png Misfits Academy
vs. Fnaticlogo.png Fnatic Academy 14.00
Logo giants 2015.jpg Giants! Gaming
vs. Origenlogo.png Origen
19.00

Så i dag er der god grund til at følge med i kampene, hvis man er dansker, da Fnatic Academy har Rasmus "MrRalleZ" Skinneholm som ADC. 

Oprykning til EU LCS foregår via et double-elimination format, hvor man skal blive slået to gange, før man er ude af turneringen. Den første runde blev spillet i sidste uge, og her vandt Misfits Academy over Origen, og Fnatic Academy vandt over Giants! Gaming. 

Det betyder altså, at vinderen af Misfits vs. Fnatic sikrer sig den første oprykningsplads til LCS, og det giver en helt særlig situation, fordi både Misfits og Fnatic allerede har hold i EU LCS. Derfor kommer vinderen af den kamp til at sælge sin plads i ligaen, men det er med al sandsynlighed det samme hold, der vil spille videre under en ny organisation. 

Til gengæld kæmper Giants og Origen for deres overlevelse, og vinderen af den kamp skal så stå over for taberen af Misfits vs. Fnatic. Den kamp er dog først i morgen. Der spilles bedst ud af 5, så der er lagt op til masser af førsteklasse League of Legends hele dagen. 

Du kan følge kampene på streamen her:

Se livevideo fra EULCS1 på www.twitch.tv