I går aftes måtte et ellers storspillende Astralis hold se sig slået af den tidligere holdkammerat Finn "karrigan" Andersen og resten af FaZe Clan til finalen ved SL i-League StarSeries Season 3. Og selvom Astralis gik derfra med en flot andenplads og en præmiesum på 350.000 kroner, så er træner Danny "zonic" Sørensen ikke helt tilfreds med resultatet.

Han forklarer i en pressemeddelelse, at det danske stjernehold selv følte, de havde kontrollen på det sidste map. 

Det må have været en vanvittig spændende finale at følge, og det kunne man også mærke på tilskuerne, der skiftede favorithold et par gange undervejs i kampen. Vi havde selv følelsen af, at vi ville vinde i sidste og afgørende map, men selvom vi havde nogle ok føringer og bl.a. var foran 14-11, kom de godt igen hver gang, og da de tvang kampen i forlængelse, var det hele fuldstændigt åbent.

Astralis havde ellers været særdeles velspillende indtil finalen; et niveau, de har holdt i lang tid, da StarSeries markerede deres syvende semifinale i en turnering i træk. Derfor slår zonic også fast, at Astralis agter at vende stærkt tilbage i fremtiden. 

Vi har meget mere at give af, og det skal vi bevise over for os selv i de kommende turneringer, hvor vi skal fortsætte den gode stime, men også vinde til sidst. 

Næste gang det danske mandskab skal i aktion er til IEM Sydney d. 3. maj.