I morgen begynder det første danmarksmesterskab i CS:GO i København til Copenhagen Games. Selvom hverken Astralis, North eller Heroic er med, kommer mesterskabet til at byde på førsteklasse dansk Counter-Strike, når Tricked, Singularity, Copenhagen Flames, eFuture.dk, Fuah og Fragsters tørner sammen d. 12. april.

De to favoritter til at tage den endelige sejr er Tricked og Singularity, og du kan bette på kampene her. Vi har taget en snak med ejeren af Tricked Esport, Morten "Phy" Jensen for at høre, hvad deres egen målsætning til turneringen er og her er ingen tvivl fra manageren. 

Kravet er 100% en sejr intet mindre. Vi skal vinde. 
Når det kommer til Trickeds største frygt er der ingen heller tvivl. 
Det må være Singularity (som er den største konkurrent red.), som har gemt sig meget på det seneste. Vi har ikke kunne finde nogle kampe, så det er lidt svært at analysere og vide, hvor meget de har lagt på deres spil. Vi er det hold blandt finale deltagerne, som er vist mest. Derfor vil de også nemmere kunne counter os.

Tricked Esport kom med til turneringen på en direkte invite fra arrangørerne af DM, fordi de anses som en af de bedste hold herhjemme med nogle af de bedste danske spillere som Asger "AcilioN" Larsen og Michael "Friis" Jørgensen. Derfor har de også kvalificeret sig direkte til semifinalerne og skal op imod vinderen af Singularity vs. Copenhagen Flames. Med sådanne modstandere hviler Tricked ikke på laurbærerne.

Vi er stadig et relativt nyt hold, så det vigtigste fokus ligger lige nu på kommunikationen. Vi har fået meget erfaring ind med tilgangen af Friis & Acillion, og det smitter utrolig meget af på de andre spillere og har generelt løftet vores teamwork fra tidligere. Vi arbejder mest med os selv og sørger for, at de ting, vi gerne vil ingame, er 100% indøvet. Vi mener, vores hold er bedre spiller for spiller (end Singularity red), så kommer vores spil igang behøver vi ikke bruge tid på at counter dem.
DM i CS:GO spilles d. 12. april i Øksnehallen i København. Tricked Esports CS:GO hold består af:
  •  Nicolai "HUNDEN" Petersen
  •  Patrick "es3tag" Hansen
  •  Johannes "b0RUP" Borup
  •  Asger "AcilioN" Larsen
  •  Michael "Friis" Jørgensen