Kunne du godt tænke dig en autograf af gla1ve? Eller vil du gerne have en selfie sammen med dupreeh? Så har du muligheden til Copenhagen Games her i påsken. Stjerneholdet Astralis kommer nemlig forbi LAN'et i København torsdag d. 13. april for at holde et kort foredrag og for at svare på spørgsmål fra fans. 

Doing some school stuff for a Danish class at Tre Falker Skolen. 2 guys beat me at 1v1 🙈😀😂

Et opslag delt af Lukas Egholm Rossander (@gla1ve_csgo) den

CS:GO verdensmestrene kan findes fra klokken 13.15 af i CPH Conference, der ligger ved siden af Øksnehallen. Lukas " gla1ve" Rossander lægger her ud med et kort foredrag på en halv time, hvor han fortæller om Astralis vej til toppen, hvorefter der er mulighed for at stille spørgsmål til alle spillerne.

Efterfølgende (ca. fra klokken 14.30) er der mulighed for personligt at hilse på spillerne, få autografer eller billeder. Det foregår ved Elgigantens stand i Øksnehallen. Pladserne til foredraget med Astralis går efter først til mølle princippet og kræver en indgangsbillet til Copenhagen Games.  

Copenhagen Games varer fra onsdag d. 12. april indtil søndag d. 15. april og kommer blandt andet til at byde på danmarksmesterskabet i CS:GO og naturligvis de åbne turneringer i CS:GO (der i år har historisk høj præmiesum), Overwatch, League of Legends, FIFA 17, Hearthstone og CoD: Infinite Warfare.