Tidligere har Blizzard udgivet tegneserier, som introducerede til heroesne. Nu har Tracer fået sit eget nummer i online tegneserierne. Det hedder Uprising, nummeret er på 12 sider og er virkelig godt lavet.

Du kan læse/se den på Madefire med ekstra effekter eller læse den som en konventionel tegneserie. Tegneserien har en handling og tegnestil på højde med Marvels Avengers. Vi anbefaler at læse den førstnævnte udgave, hvor ruderne er zoomed ind, tegningerne er animerede, og der er dramatisk baggrundmusik. 

Uprising tager os som publikum en tur bag scenen til Overwatchs tidligere baggrundshistorie. Uden at spoile noget kritisk ser vi flere af heroes'ne før deres nuværende tilstand, som de er i spillet. London er under angreb, og Commander Morrison, eller Soldier 76 som vi kender ham, skal tage stilling til situationen i Overwatchs hovedkvarter i Schweiz. 

Den 11. april er det forventet, at der vil blive sat et in-game event i gang. The King's Row Uprising, som eventet hedder, vil inkludere en eller flere missioner, muligvis i stil med Junkenstein's Revenge, da det var aktuelt under Halloween. Der spekuleres derfor også i, at nummer 13 i Overwatch tegneserien vil komme ud dér, hvilket er meget sandsynligt.