Hearthstone's nye expansion, Journey to Un'goro, er landet og medbringer både nye keywords, nye elemental kort og en masse ændringer til Standard formatet. 

Journey to Un'Goro er Hearthstones femte expansion og består af i alt 135 kort, hvor der er 45 neutrale kort og 90 class kort.  Man får 3 gratis Un'Goro pakker ved at logge ind i starten af det nye Standard år, som starter idag.

Med hver expansion tilføjer Blizzard nogle nye elementer, for at vende op og ned på meta'en og her falder Un'goro ikke kort:

Adept: Et nyt keyword, Adept, gør at den minion der har adept, kan vælge mellem 3 bonuser, der bliver valgt tilfældigt ud af i alt 10 mulige adaptions. Nogle eksempler på adaptions er: +3 attack, Windfury og Divine Shield. Alle adaptions kan læses her.

Poisonous: Er endnu et nyt keyword, der gør at den minion der har poisinous, dræber alt den angriber, uanset om den har nok attack. Denne effekt er set tidligere i kort som fx. Silent Assassin og Emperor Cobra.

Elementals: Elementals er et nyt minion type kort, på samme måde som Beast, Mech og Demons. Dette betyder også at mange elementals virker godt sammen, som vi fx. så med Mechs i Goblins vs. Gnomes expansion.

Quest: Hver class har fået et quest kort, hvor en spiller skal klare en mission, for at få et kraftfuld legendary kort.
Fx. skal man som Mage spille seks spells, som man ikke havde i sit deck til at starte med, og så får man Time Warp. Time Warp tillader spilleren at tage en ekstra tur, dog koster kortet fem mana. Man starter altid med sit Quest kort på hånden, og de koster alle 1 mana. 

Alle Quest kort kan ses her.

Udover en masse nye kort, er der kommet nogle andre ændringer til Hearthstone, da vi er kommet ind i Year og Mammoth. Sidste år introducerede Hearthstone Standard og Wild mode, og sagde at hvert år ville expansions og adventures roterer ud af Standard og kun kunne spilles i Wild. 

I år roterer følgende expansions og adventures ud af Standard.

  • Blackrock Mountain
  • The Grand Tournament
  • League of Explorers

Udover det er der seks Classic kort, der er roteret ud af Standard og får titlen "Hall of Fame".

  • Ragnaros the Firelord
  • Sylavanas Windrunner
  • Conceal
  • Ice Lance
  • Power overwhelming
  • Azure Drake

For at kompensere for at disse ikke længere kan spilles i Standard, får spillere den mængde dust, det ville kræve at lave disse kort, så længe spilleren havde disse kort. Disse kort kan stadig spilles i Wild.

Selvom man ikke er den store Hearthstone spiller, så kan man nyde de fem film, som Blizzard har produceret.