Endnu engang tænker Riot Games på at gøre noget ved championen Ryze i League of Legends. Det afslørede en af Riots spiludviklere Andrei "Meddler" van Roon for et par dage siden i en post på League of Legends hjemmeside

Det er på trods af, at det er under et år siden, at Riot sidst gav Ryze et fuldt rework. Men Riot mener ikke, at problemerne med ham er løst. Meddler skriver i en kommentar:

Vi er ikke sikre på, hvilken retning vi vil tage Ryze. Det skal jeg bruge noget mere tid på at tænke over, når tiden tillader det. Jeg er enig i, at han har et Shen/Azir problem (problemer med at bibeholde mana). Men jeg mener, at der ligger en del mere til det end bare hans ultimate.

Meddler ville ikke komme særlig meget ind på, hvilke muligheder de overvejer for Ryze, men han afslørerede, at de tidligere har testet en travel time på hans W, Rune Prison, og at de godt kunne finde på at vende tilbage til det koncept igen. 

Dotesports.com skriver dog, at Riot ikke har planer om at give Ryze et større rework, men at de i hvert fald gerne vil hjælpe hans early game.