Det er i disse dage en spændende tid for Diablo 3. Et spil der ikke er elsket af alle, og været præget af meget delte meninger. Der er nye ting på vej til Diablo, og det er måske nu du skal gribe chancen og hive spillet frem igen.


Season 10

PC versionens 10. sæson starter fredag d. 31 marts klokken 17. Endnu en sæson - endnu flere rewards. Først er der nye eksklusive dele til Conqueror-sættet med en Helmet og Shoulders. Derudover kommer der en ny serie af Portraits med Black Soulstone som tema. Til dem der er interesseret i Pennants, så er den nye Loremaster også værd at skaffe, med inspiration fra Book of Cain.

   


Seasons på konsol

Til de der spiller på PS4/Xbox One, bliver seasons nu også en del af konsol versionen. Den første sæson starter samme tid som på PC udgaven. Både Xbox og PS4 kommer til at have deres egen leaderboards, som hverken har noget med hinanden at gøre, eller PC versionen. Er du ny til seasons, så læs denne artikel for yderligere information.

   


Patch 2.5.0

Det nyeste patch ramte også for nogle dage siden. En masse fede opdateringer der har gjort spillet lidt “nemmere”, i form af den nye Armory, hvor man her kan gemme fem forskellige builds på én karakter. Udover det bliver alle former for crafting material nu også lageret i en separat sektion i dit inventory. 

Udover dette så kommer der også Primal Ancients, som er Ancient items, men som er garanteret at rolle med maksimum stats. De kan dog først droppe, når du har clearet en level 70 Greater Rift solo.

   

Synes du, det er på tide at give Diablo-serien en chance til?