League of Legends, som vi kender det, har allerede hele otte år på bagen, men er det også endestation for spillet?
I forbindelse med at Tencent, ejerne af Riot Games, skulle offentliggøre deres regnskab 2016, som i øvrigt havde en fremgang på hele 38%, blev der skrevet:

"I løbet af 2017, ønsker vi at udvide vores populære mobilspil til smartphones, imens der også vil blive tilføjet nye genredrevet pc spil". 

Tencent er efterhånden en massiv spiller på markedet for computer og mobilspil, og de har da også allerede flere nye hold i gang med produktionen af computerspil. Tilbage i 2015 gav Riot også hints til, at de allerede var i gang med produktionen af et nyt computerspil, om dette så er spillet, der står til udgivelse i 2017, kan vi kun gisne omkring. Tencent ejer blandt andet også det voldsomt populære mobilspil Clash of Clans og Clash Royale. 


Men vil det give mening for Riot, at udskifte League of Legends med en opfølger på nuværende tidspunkt. League of Legends er fortsat verdens største computerspil, og de fortæller selv, at de har mere end 100.000.000 som spiller hver måned, og de tjener styrtende med penge på spillet. Faktisk tjente de hele 11 milliarder kroner i 2016, Hvilket er ca. 20% mere end LEGO gjorde i 2016.

Selvom man tjener styrtende med penge, så skal der altså også noget til at udvikle verdens næste hit, for virksomheden Tencent, har efter sigende ansøgt om et lån på hele 14 milliarder kr. hvilket nok er en hele del mere end den kassekredit din lokale bank kan stille til rådighed.

Der hvor League of Legends 2 virkelig kunne gøre en forskel, var nok i deres kraftigt faldende seertal. For det er ingen hemmelighed, at LCS ikke er, hvad det har været, og det er tydeligt bekræftet når EU LCS kun trækker omkring 100.000 seere ind, og en vis Lee "Faker" Sang-hyeo kan hente flere til hans egen personlige stream.

Tror du på et League of Legends 2 i 2017, eller er der tale om et helt andet spil?