Kan du huske den fantastiske finale til IEM Katowice mellem Astralis og Faze?
Nu er der godt nyt, for i aften spiller de samme hold atter mod hinanden i ESL Pro League. Denne gang har Finn "karrigan" Andersen og FaZe dog haft lidt ekstra tid til at få spillet Nikola "NiKo" Kovač ind på holdet. Der skal spilles to maps i aften, henholdsvis Inferno og Nuke, som også blev spillet i finalen. Her starter den første kamp kl. 21:20 og derefter kl. 22:30, vi har tilføjet stream i bunden af artiklen. 

Som optakt til aftenens helt store kamp, så skal vi med danske øjne også lige have et lokalopgør mellem North og Heroic. North har ikke for alvor slået sig fast efter deres seneste udskiftninger på holdet. Men Heroic leverede et fantastisk resultat ved IEM Katowice med Jakob " JUGi" Hansen på holdet. 

North og Heroic starter allerede kl. 19:00, hvor de skal spille Overpass og derefter Mirage.

Til aftenens helt store kamp har Astralis favoritrollen, hvis vi tager et kig hos Danske Spil, hvor de altså med et odds på henholdsvis 1.60 og 1.55 er favorit på begge maps. Det er dog Bo1, og rammer NiKo eller Håvard "rain" Nygaard dagen, så selvom at Astralis er favoritterne, så kan kampen nemt kan slutte 1-1. FaZe viser nok ikke samme niveau igen i dag, som mod LDLC og Natus Vincere den 21.