Enrique "xPeke" Cedeño Martínez, som er tidligere midlaner for Fnatic, og nuværende ejer af esportsorganisationen Origien, har i længere tid været sponsoreret af Red Bull, sammen med bl.a. den danske midlaner Søren "Bjergsen" Bjerg fra Team SoloMid.

Netop Red Bull har udgivet et kort indslag med xPeke, hvor han stiller følgende spørgsmål til en række professionelle LoL-spillere: "Hvilken pensioneret eller inaktiv pro savner du mest?". Du kan se, hvad de forskellige pros svarede i videoen herunder.

 

Splyce's danske jungler Jonas "Trashy" Andersen nævner, at han savner den tidligere Team Dignitas ADC Michael "Imaqtpie" Santana pga. hans flotte hår. Trashy er nok ikke den eneste, som savner at se Imaqtpie på den professionelle scene, men måske ikke lige pga. hans hår.

Imaqtpie var meget vellidt blandt fans, på trods af at han aldrig var anset som den bedste af de bedste, men mere på baggrund hans underholdende personlighed. Imaqtpie trådte tilbage i 2014, og har siden da fundet stor succes ved at streame på Twitch.tv. Du kan se nogle highlights fra Imaqtpie's karriere herunder.

 

Der bliver også nævnt nogle lidt mere ukendte navne. Fabian "Exileh" Schubert giver udtryk for, at han gerne ville se Jeong "Apdo" Sang-gil, også kendt som Dopa, på den professionelle scene. Apdo har aldrig spillet professionelt, men er kendt og frygtet på den koreanske Challenger-scene, hvor han konsistent er i toppen.

Det ville uden tvivl være interessant at se Apdo spille blandt de bedste på en ugentlig basis. Specielt i forhold til at han er blevet anerkendt for hans mechanics, der mellem nogle anses for at have bedre mechanics end Lee "Faker" Sang-hyeok. Hvis du ikke har kendskab til Apdo, så har vi fundet nogle af hans highlights fra soloQ.

 

Til sidst så blev, den tidligere Gambit Gaming og Moscow Five toplaner, Evgeny " Darien" Mazaev som den eneste nævnt to gange blandt de udspurgte pros. Darien er, ligesom Imaqtpie, meget vellidt blandt fans, men dog af andre grunde. Darien er kendt for sin innovative tilgang til soloQ såvel som den professionelle scene, hvor han bl.a. spillede Warwick toplane tilbage i Season 4, selvom championen var anset som værende ubruglig af mange andre. 

I videoen kan du se nogle af Darien's højdepunkter både på og udefra Summoner's Rift.

 

Hvilke pensionerede eller inaktive professionelle savner du mest at se på Summoner's Rift?