Fem år efter udgivelsen af det tredje og sidste spil i den episke Mass Effect-triologi, med Commander Shepard som hovedpersonen, er Mass Effect Andromeda endeligt udkommet.

Du kan købe spillet direkte hos Playgames.dk

På trods af de mange negative holdninger til afslutningen af Mass Effect 3, har mange Bioware- og Mass Effect fans ventet længe på tage på nye udflugter i rummet. Andromeda, der blev annonceret tilbage i sommeren 2015, har op til dets release fået en del kritik i forhold til skuffende animationer og ansigtsudtryk. Men ser man bort fra dette, har Bioware igen vist hvad Mass Effect står for med blandt andet dets mange unikke karakterer - nogle mere vellidte end andre:

 

Foruden dette, har de også bygget videre på udforskningen i spillet, hvilket er noget som man især så i det første Mass Effect. Modsat dengang, hvor mange bandede det langt væk er der nu meget mere grund til at gøre det, da verdenerne virker mindre døde, samt mere unikke. Og mange missioner foregår på diverse planeter, hvor man har behov for at bevæge sig fra A til B med blandt andet sin Nomad.

Om det faktum, at Shepard og hans compansions samt Mælkevejen som helhed er blevet udskiftet med en af de to Ryder tvillinger, nye crew members samt Andromeda galaksen er godt eller skidt er op til den enkelte. Men det giver uden tvivl både udvikler og spiller en mulighed for at starte på en frisk.

Hvis du vil have et kig på gameplayet, så er der mange, som sidder og streamer spillet på Twitch.

Hvad er din umiddelbare oplevelse af Andromeda?