Et af de talentfulde lineups, som viste tænder ved DM kvalifikationen i Odense, har endelig fundet et hjem. Det er tatoveringskæden, Main Street Tattoo, som lancerer en esportsafdeling med navnet, Main Street eSport. De fortæller, hvorfor de valgte at gå ind i esport, og hvad det betyder for holdet:

"Vi er en af landets største tatovørkæder, vi ønsker at gå ind i esport netop nu, fordi vi ser det som en branche med et meget stort potentiale. Vi ser selvfølgelig også dette som en kæmpe mulighed for at få noget god reklame for vores brand. Vi går ind i dette projekt med ambitioner på sigt om at komme op og lege med, hvor det bliver sjovt. Vi har derfor også skrevet lange kontrakter, hvor der skal være plads til at udvikle sig med tiden.
Vi har investeret i et 140 kvm lokale, med køkken, bad og overnatning, som skal bruges som headquarter og bootcamp.
Vi ønsker i starten at stå for driften af holdet selv, vi vil ikke være afhængig af udefrakommende sponsorer. Vores første arrangement bliver CPH Games."

Julian "zyloN" Daugaard udtaler: 


"Vi føler at vi har fundet et lineup med masser af potentiale, som for os betyder, at det nu handler om at få en masse ting spillet igennem. Derfor tog vi næste skridt, og bevægede os mod at finde en organisation, som har baglandet i orden, samt en organisation, som virkelig vil frem. Vi har store ambitioner, og vil på sigt gerne op at spille, hvor det bliver rigtig sjovt. Altså gerne ramme top 10 i Danmark.

Derfor tog vi kontakt til Main Street Tattoo, som vi vidste ønskede at gå ind i eSport's branchen med holdet "Main Street eSport", de har samtidig vist sig at være super professionelle i deres tilgang til, hvordan et hold skal fungere sammen.
Dette betyder også, at vi har skrevet under på en kontrakt på en lang periode med MSE, og vi ser helt vildt meget frem til at både blive bedre, lære hinanden godt at kende - og ikke mindst levere nogle resultater, vi kan være stolte af."

Main Street eSport består af:

  • Julian "zyloN" Daugaard
  • Victor "kpZET" Boldsen
  • Oliver "KolibrieN" Schlichter
  • Emil "Remoy" Schlichter
  • Christoffer "Trixitlol" Pedersen


Tatoveringer er ikke ukendte i CS:GO, hvor bl.a. René " cajunb" Borg, Lincoln "fnx" Lau og Dennis "dennis" Edman har et par tusser. Og spillere med ikoniske plays, som Oleksandr "s1mple" Kostyliev og Marcelo "coldzera" David, har foreviget deres vanvittige plays med en tatovering. 

coldzera tattoo cajunb FNX

   

Du kan følge Main Street eSport på:
Facebook
Twitter