Overwatch holdet på Copenhagen Flames har ikke været været fuldtallige siden den 28. februar, hvor holdet tog afsked med Sebastian " Pachoot" Møller. Med Copenhagen Games lige om hjørnet, hvor Overwatch turneringen har det fantastiske navn ’Pizzaburger Overwatch’, da turneringen er sponsoreret af Dr. Oetker. Og der er også endeligt kommet en større Overwatch turnering i Europa med Overwatch PIT Championship, hvor der er over 100.000 kroner i præmiesum.

Copenhagen Flames har derfor fundet en sidste mand til lineuppet, og det er Marcus "Mauz" Bjørndal, som fortæller:

"Jeg valgte at joine Copenhagen Flames, da jeg så de manglede en hitscan DPS, og hvor stærkt et lineup de havde. Jeg har desuden kendt og fulgt organisationen, siden de startede tilbage i starten af Overwatch med deres første Overwatch hold, og har været imponeret over dens udvikling. Så da jeg fik tilbuddet om at join holdet, så tog jeg straks imod det. Jeg har store forventninger af holdet, det skyldes at jeg mener hver person på holdet har niveauet og mentaliteten til at kunne komme langt, så jeg forventer hurtigt at skyde op af den europæiske rangliste i løbet af året."

Og Copenhagen Flames tilføjer:

"Vi startede egentligt ud med Mauz og en anden tryout, hvor vi var lidt i tvivl om hvem vi skulle vælge. Mauz var det klare valg til sidst, da hans synergi og niveau falder godt i spil med hvad vi manglede. Der blev lavet nogle rotationer, da Pachoot blev fjernet fra det aktive roster, blev Henningsen vores nye main-tank samt naGGa blev flyttet til off-tank. Mauz fuldender klart Overwatch holdet, og gør at vi kan skabe nogle nye resultater, samt øge vores niveau yderligere."

 


437
BenQ
1931 kr.
507
Acer
3180 kr.
307
fnatic
2789 kr.
11
The
302 kr.
297
Paracon
699 kr.

Det betyder at Copenhagen Flames lineuppet består af:

  • Nikolai "naGGa" Dereli: Flex/Tank
  • Simon "Hastrup" Hastrup Jensen: Shotcaller/Main Support
  • Philip "Watio" Nielsen: Flex Support
  • Marcus "Mauz" Bjørndal: DPS/Flex
  • Rasmus "Makaveli" Bo Foldsted Sørensen: DPS
  • Anders "Henningsen" Henningsen: Tank