I en længere periode har der cirkuleret rygter om HD remasters af de første StarCraft og Diablo spil, og nu vil der snart være tegn på liv. Hvis man kan tro de koreanske medier, vil der snart blive offentliggjort en udgivelsesdato for genudgivelsen af StarCraft.

I følge det koreanske nyhedsmedie Sports Seoul, kan vi allerede i næste uge forvente en konkret offentliggørelse. Der er ikke meget information tilgængelig og kilderne bliver citeret anonymt. Det bliver indikeret, at man kan forvente, at Blizzard vil udgive StarCraft, akkompagneret af et stort event, i enten maj eller juni. 

Som det plejer at gælde for et HD remaster af et computerspil, vil grafikken blive opdateret til høj opløsning, og online multiplayer-funktionaliteten vil blive optimeret for bedre net-traffik og hastighed. Gameplay vil forblive det samme som det klassiske StarCraft: Brood War. Dog er det citeret, at opdateringen af multiplayer-delen vil bruge interfacet fra det gamle StarCraft, men samtitidigt implementere funktionaliteten fra det moderne Battle.net-interface.

Det første StarCraft spil dominerede, i sin tid, esport, og er stadig populært og anset for at være den ultimative og mest kompetitive RTS-titel nogensinde. Sidenhen har efterfølgeren StarCraft II taget pladsen som den dominerende RTS esportstitel, men StarCraft: Brood War nyder stadig stor popularitet i Korea.


20
DXRacer
2999 kr.
98
SteelSeries
299 kr.
131
Arozzi
2289 kr.
155
Paracon
1399 kr.
32
Alpha
1799 kr.