Det har altid været spændende for os tilskuere, at få et indblik i de professionelle holds kommunikation imens de spillede. Og det fik vi et indblik i ved Majoren, ESL One: Katowice 2015, hvor der var mange sjove episoder. Det var dog ikke noget, som spillerne var specielt glade for, da de pludselig skulle tænke over, hvad de sagde på teamspeak. Derudover gav det de ikke-engelsktalende hold en stor fordel mod de amerikanske hold, da de fuldt ud kunne forstå, hvad der blev sagt.

Det blev en engangsforestilling, og det var nok en fornuftig beslutning. Danylo "Zeus" Teslenko har dog fået fat i deres VOD fra ELEAGUE Majoren, hvor Gambit spillede Overpass mod Fnatic. Han har fået sat undertekster på klippet, og det er ret sjovt at følge med i. Både hvordan holdet kommunikerer og giver information, men hvem skulle have troet af xGuden, Mikhail "Dosia" Stolyarov, var så levende på teamspeak?

 

Hvis du skulle have lyst til at gense nogle af de sjove episoder fra ESL One: Katowice 2015, som blandt andet bød på ’NÅR JEG SIGER CAJUN SIGER DU B - CAJUN B’, og Aleksi "allu" Jalli og hans Redbulls. Så kan du se et par af dem i klippet herunder.