EDU Cup afholdes af esport.dk og er en turnering udelukkende for uddannelsessteder. Du kan dog deltage fra alle former for uddannelsessteder, så der er hold fra efterskoler, folkeskoler, gymnasier, idrætsskoler, højskoler og mange andre. Så det er ikke kun i turneringen som TV SYD afholder, at elever kan spille mod hinanden. Det er et mere bredt felt, som består af skoler fra hele landet. 

Turneringen spilles hver torsdag, startende fra i aften den 9. marts. De forskellige hold er inddelt under en række forskellige divisioner ud fra det niveau, som de har vist ved placeringsturneringen tidligere samt evt. deltagelse ved esport.dk turneringer førhen. 

Holdende er inddelt i følgende divisioner: 

edu cup divisioner

Det er super spændende at se disse turneringer, som har en række rammer for deltagelse. Lidt på samme måde som vi ser det ved fodbold, det gør at der kæmpes under lidt mere lige vilkår, og drengene fra Højer Efterskole skal altså ikke bekymre sig om at løbe ind i et halv professionelt dansk hold. 

Der er selvfølgelig fortsat en stor forskel på de unge drenge fra efterskolen og akademi nørderne fra Århus, men med alt det CS:GO talent vi har derude i Danmark, så er det nok heller ikke tilfældigt at der er mange efterskole hold med i første division.

Herunder kan du se kampprogrammet for i aften.