Umiddelbart efter deres fremragende performance i  Katowice afslørede Astralis-stjernen Nicolai "dev1ce" Reedtz til ESL, at han længe har døjet med smerter, og at han sandsynligvis snart skulle opereres. Her forklarede han også, at den endelige dom ville komme tirsdag, hvor han skulle undersøges med et kamera i maven.

Nu er dommen så kommet, og det viser sig, at der tale om mellemgulvsbrok. Det skrev dev1ce tidligere i dag på sin Twitter.

Mellemgulvsbrok går kort fortalt ud på, at toppen af mavesækken glider op gennem det hul i mellemgulvet, som spiserøret normalt passerer igennem, og det kan medføre smerter og synkebesvær. 

Det vides endnu ikke, hvilke bivirkninger det er, at dev1ce omtaler i sin tweet, men efter en operation af mellemgulvsbrok kan man opleve fortsat synkebesvær, vægttab og i de værste tilfælde store smerter, når man indtager fast føde. Ikke desto mindre ser de mulige bivirkninger ud til at give stjernen betænkninger ved at få udført operationen. 

Interviewet ved Katowice, hvor dev1ce fortalte lidt mere i detajler om det, og om sejren. 


Han er ikke den første på Astralis, som har måtte være en tur under kniven, hvor Peter "dupreeh" Rothmann måtte under kniven ved forrige Major, og Danny "zonic" Sørensen måtte støve musen af. 

Astralis har også to kampe i aften mod Virtus.pro i ESL Pro League klokken 21:20 og 22:30.

Vi ønsker dev1ce god bedring, og håber at se ham være klar på banen igen til StarLeague i starten af april.