Nu er det endelig afgjort. CS:GO-spillere bruger meget mere tid på at spille i konkurrencer og turneringer end League of Legends spillere gør. thescoreesports.com har nemlig sammensat en liste over de top 14 bedste hold fra hvert spil og sammenholdt det med, hvor mange kampe de har spillet i løbet af 2016. De har taget de 14 højest placerede CS:GO hold fra verdensranglisten og sat dem op i mod de 14 LoL-hold, der deltog til Worlds i 2016.

Listen ser således ud:

Som det tydeligt fremgår spiller CS:GO-holdene mange flere professionelle kampe, end LoL-spillerne gør. Listen har selvfølgelig ikke medregnet øvelsestid, men siger alligevel meget om det tidspres, som CS:GO-spillere oplever. 

Og så har thescoreesports.com endda fraregnet enkelte turneringer fra CS-holdene, da de kun har talt de store turneringer med. 

Udover det ligger der også en masse rejsetid. LoL-holdene har LCS, der bliver spillet på faste steder hver uge, mens CS:GO-spillerne skal rejse hele verden rundt for at deltage i de mange turneringer. 

Problemet er dog ikke helt nyt inden for CS-verdenen, da flere spillere har været ude og klage over stressede tidsplaner. Det har blandt andet fået danske Astralis og North til at fravælge flere turneringer.