Lucas Tao Kilmer Larsen eller bedre kendt som, Santorin, har igennem det sidste års tid været på flere forskellige hold. Men han er nok mest kendt for sin tid på Team SoloMid sammen danske Søren "Bjergsen" Bjerg. Udover TSM har Santorin været på NRG Esports i NA LCS samt Team Huma og Ember i NA CS.

Gold Coin United vs. Tempo Storm

Gold Coin United - Logo

Tempo Storm - Logo

 

I december 2016 begyndte Santorin sit nye eventyr i NA Challenger Series med holdet Gold Coin United, hvor Santorin spiller med legenden Hong " MadLife" Min-gi. Santorin, MadLife og resten af holdet skal i morgen nat, klokken 02:00 dansk tid, op i mod Tempo Storm, som har den tidligere Team Liquid toplaner, Diego "Quas" Ruiz, på holdet.

De to mandskaber skal spille om en af to pladser til 2017 NA LCS Summer Promotion. Hvis alt går vel, så kan vi måske få endnu en dansk tilføjelse til NA LCS, der allerede tæller fire spillere. Santorin og Gold Coin United har for et par dage slået Tempo Storm i en tiebreaker, som gav dem en 2.plads i NA CS Spring Split. Så Gold Coin United virker til at have overtaget før kampen. Du kan se kampen, og Santorin's stærke præstation på Kha'Zix, i videoen herunder.

 

Hvis Santorin vinder kampen i morgen, så skal han og resten af holdet op i mod vinderen af den anden kamp i NA CS Spring Playoffs, som er mellem eUnited og Big Gods Jackals. 

De to vindere er begge sikret en deltagelse i Summer Promotion, men konkurrerer om en bedre placering og dermed en lettere modstander. På nuværende tidspunkt ser det ud til, at Team Liquid og Team EnVyUs er holdene, som danske Santorin kan risikere at møde i kampen om at blive en del af de bedste i NA.

Det har på nuværende tidspunkt ikke været muligt at få en kommentar fra Santorin, men her på Gaming.dk ønsker vi ham held og lykke og håber på endnu en dansker i NA's bedste liga!

Tror du, at Santorin vender tilbage til NA LCS?