I en tid hvor det danske postvæsen er under pres fra både regeringen og deres forbrugere, så lancerer spilvirksomheden Ubisoft nu en anderledes form for pakkelevering. De vil gøre det muligt at få ens computerspil leveret af en drone, og i første omgang testes dette i forbindelse med lanceringen af Ghost Recon: Wildlands i samarbejde med Coolshop.dk

Ghost Recon: Wildlands lanceres den 7. marts 2017, og handler om en række amerikanske lejesoldater som er kommet til Bolivia for at stoppe narkokartellet Santa Blanca. Du kan se en trailer for Wildlands herunder.

Ubisoft bliver den første virksomhed til at tilbyde denne form for ydelse i Danmark, og den første test laves i samarbejde med Coolshop.dk, giver dig enda mulighed for at vinde spillet helt gratis. Der trækkes nemlig lod i forbindelse med lanceringen af Wildlands om et gratis spil + levering med drone, du kan skrive dig op her

Denne test skal give svar på en lang række af praktiske udfordringer, som opstår i forbindelse med brugen af droner. Ubisoft bekræfter da også at der fortsat er lang vej til et automatisk drone system, men at disse forsøg er et stort skridt i den rigtige retning. 

Jacob Risgaard som ejer Coolshop.dk, og er kendt fra diverse tv programmer, har følgende at sige om det nye tiltag. 

"Vi er utrolig glade for samarbejdet med Ubisoft og synes den nye drone-ide er rigtig spændende. Det er en kæphest for os hele tiden at tænke nyt og udforske nyt land, så vi glæder os til at se, hvor meget der kan lade sig gøre i dag i forhold til droner, da vi ved, der er mange regler på området."

Vi håber selvfølgelig at det nye tiltag er kommet for at blive, og der går nok ikke mange år før en sådan service er lige så normal som Post Nord.