En af Danmarks nyeste esportsorganisationer Singularity hviler ikke på laurbærerne, når det kommer til at underskrive med nye hold. De har nemlig erhvervet sig endnu et Overwatch-hold, der nu vil gå under navnet Team Singularity Ninjas. Derved kommer Singularity samlet set til at have to Overwatch-hold, da de underskrev med "Mens, Give Me Nano Boost", som nu hedder Team Singularity Gorillaz for et par uger siden. 

Det nye Singularity Ninjas består af spillere fra det tidligere Grand Danois, der for øjeblikket ligger nummer 37 i verdenen og nummer 9 i Europa. Denne rang ryger med over på det nye Singularity hold. 

Og direktør hos Singularity, Atle Stehouwer, glæder sig over at have underskrevet med de to Overwatch-hold, som han ser et stort potentiale i. 

Vi har i Team Singularity besluttet os for at gå hårdt ind i spillet Overwatch ved nu at repræsentere de to bedste danske OW mandskaber. Vi startede dialog med begge hold tilbage i januar, og efter længere tid med afstemninger hist og pist, har vi nu glæden af at kunne have to ambitiøse hold under samme tag.

Endnu er det ikke synderligt nemt rent økonomisk at drive et Overwatch-hold i Danmark, da spillet ikke tiltrækker særlig mange sponsorer. Derfor er det kun det nye Ninjas, der får løn, mens Gorillaz ikke gør. Målet er dog, at begge hold skal lønnes, og Atle Stehouwer mener, at Overwatch-scenen har en stor fremtid. 

Vi tror på, at Overwatch kommer til at være en af de største esports titler i fremtiden, og det har Blizzard i øvrigt også selv været ude at sige i pressen. Vi vil gerne have hold og talenter klar til at kæmpe på den store internationale scene, når Overwatch League begynder. Hvis man ikke er villig til at investere på nuværende tidspunkt, for MÅSKE at kunne høste senere hen, så skal man lade vær med at gå ind i esport.

Singularity Ninjas har indtil videre vundet 8 ESL Go4OW turnering, men deres bedste resultat er en 3. plads til Xtracup, hvor drengene var en tur til Paris for at spille i finalerne. Her vandt de 6.000 kroner for deres 3. plads. Det var dog med et lidt andet line-up end det nuværende. Målet for Ninjas er top 10 i verden, mens målet for Gorillaz er top 10 i Europa. 

Team Singularity Ninjas består af: