HyperX er gået sammen med den velkendte organisation G2, hvor vi blandt andet har danske Jesper " Zven" Svenningsen som ADC på holdet. Det er et sponsorat som giver G2 spillerne adgang til HyperX´s afdeling for SSD, RAM og Headsets. Om det har en positiv virkning på den danske spiller kan vi se i eftermiddag kl. 17:30, hvor han spiller kvartfinalen til IEM mod Unicorns Of Love, hvor du kan finde link til  stream i bunden af artiklen.

HyperX er en afdeling af Kingston, som kun arbejder med højt ydende gaming hardware, og deres store push kom tilbage i 2002 hvor de lancerede deres højtydende RAM. G2 og HyperX vil dermed være partnere for resten af 2017, hvor der vil blive skabt ekstra aktiviteter omkring både G2 og HyperX. 

HyperX har en meget aktiv YouTube kanal hvor de laver massevis af gode videoer med forskellige esports hold og deres spillere. Således kan vi også forvente at se Zven foran skærmen i fremtiden.

Du kan eksempelvis se en præsentation af denne her:

HyperX har sagt følgende om tilføjelsen af G2 til deres elite partnership, der tæller omkring 30 professionelle hold fra hele verden.

HyperX director of corporate marketing, Daniel Kelley siger følgende.

"Hos HyperX er vi utrolig stolte over vores engagement i esport og hele dens fællesskab, og byder G2 indenfor i vores familie. G2 har mange sejre og store præstationer, så det er en fornøjelse at støtte dem med elite HyperX gaming udstyr. Dette gør det muligt for dem at konkurrer på højeste niveau."

G2´s CEO Carlos “ocelote” Rodríguez Santiago tilføjer følgende

"Vi føler os både stolte og beærede over at kunne arbejde sammen med et top brand som HyperX. Kvaliteten af det indhold de leverer sammen med deres kendskab til markedsføringen af det, matcher både vores og deres planer for stor vækst henover de næste år. Mange tak til alle fra HyperX, dette bliver uden tvivl et fantastisk samarbejde mellem os og vores fans."

Om det har båret frugt allerede nu kan vi se senere i eftermiddag, når Zven og G2 spiller IEM League of Legends Kvartfinalen mod UOL. Se kampen på stream herunder.