Efter at Jakob "JUGi" Hansen blev købt af Heroic, så har der kun været fire spillere i lineuppet for Tricked. De har i dag løftet sløret for erstatningen, og har i samme omgang også skiftet Lasse "maeVe" Elgaard.
Det er et par kendte navne, som især Nicolai "HUNDEN" Petersen har spillet meget sammen med i tidligere lineups, som Copenhagen Wolves, SK Gaming og Reason Gaming. HUNDEN fortæller:

Endelig fik vi styr på vores start 5er! Den seneste måned har været helt umulig at finde rundt i, og vi vidste da JUGi røg ud, så ville vi gerne lave en ekstra udskiftning. Vi siger farvel til min rigtig gode ven maeVe, som jeg kommer at savne rigtig meget. Men nu vi har fået et hold med god fire power og erfaring. Vi glæder os til at komme igang med at udvikle og arbejde os mod vores mål for 2017. Jeg synes vi har fået det bedst mulige lineup vi kunne udfra denne udskiftning, og vi ligner et hold som er kommet ud på toppen af denne transfer periode. #gettricked. 


HUNDEN giver både en sightseeing i Tricked huset og fortæller om ændringerne i denne video fra eOddset.

Det er Michael "Friis" Jørgensen, der kommer til at udfylde AWP rollen, som JUGi tog fra ham i Heroic. Samtidig har Asger "AcilioN" Larsen, som lige er hjemvendt fra USA, og også har spillet som standin for Tricked lige siden, også skrevet under på en kontrakt hos Tricked.

Det betyder at Tricked ligner et særdeles stærkt hold, hvor de har en mængde erfaring, men også et par unge talenter, som begge har vist et højt niveau i mange af deres kampe.


Lineuppet består af:

  • Asger "AcilioN" Larsen
  • Johannes "b0RUP" Borup
  • Nicolai "HUNDEN" Petersen
  •   Michael "Friis" Jørgensen
  • Patrick "es3tag" Hansen