Det dansk-bulgarske hold Rogue, har lige annonceret, at de har bænket en spiller. Det er Nicolai "glace" Jensen, der har været en del af lineuppet siden starten. Om det er på grund af et faldende niveau igennem den sidste måned, eller blot at holdet var uenige om retningen for fremtiden er svært at sige.
På holdets Facebook giver de følgende statement:

Fra i dag vil Nicolai "glace" Jensen ikke længere være i den aktive CS:GO lineup. Efter interne drøftelser blev det besluttet, at denne ændring vil være den bedste for den fortsatte udvikling af holdet. Nicolai's indvirkning på holdet var vigtig i hele hans tid, som startede tilbage i efteråret 2016, og mest bemærkelsesværdige i holdets ESEA Mountain Dew League sejr i Burbank, i begyndelsen af dette år.

Nicolai "glace" Jensen vil forblive under kontrakt med Rogue, og vil være til rådighed som en standin. Hold der er interesserede i at kontakte Rogue om Nicolai kan maile vores Counter-strike manager Hampus Johansson på [email protected].

Om det betyder, at vi ser Asger ”AcilioN” Larsen træde til, da han er vendt hjem til Danmark efter hans tur til Splyce, kan man kun spekulere i. AcilioN er dog en mulig kandidat, da han udover at være en solid support spiller, også har haft rollen som ingame leader. Dette kan få indflydelse på rollerne, men også stilen på Rogue. 

Det ser dog ikke ud til at have slået glace ud, som postede dette kort efter annonceringen. 

 

Det betyder at lineuppet er:

  • Casper “cadiaN” Møller
  • Jesper “tenzki” Plougmann
  • Viktor “v1c7oR” Dyankov
  • Kamen “bubble” Kostadinov

Hvem tror du, at der ender på Rogue som femte mand?