Lad dette være et eksempel til skræk og advarsel for andre, der ofte streamer eller spiller computer i meget lang tid ad gangen uden at have fokus på sit helbred. 

Den amerikanske streamer Brian "Poshybrid" Vigneault afholdte d. 18. februar en 24-timers livestream på Twitch.tv til fordel for velgørenhedsorganisationen Make-a-Wish. Men 35-årige Brian Vigneault nåede kun 22 timer, inden han forlod sit værelse for at tage en smøg. Han vendte dog aldrig tilbage, og et par dage efter blev det bekræftet, at han var død af enten et hjerteanfald eller et slagtilfælde. 

Vigneault var kendt for sine World of Tanks streams, hvor han ofte røg og drak, mens han spillede. I løbet af de sidste par måneder var det tydeligt, at hans helbred blev værre og værre. Samtidig sad han ofte ved sin computer og streamede i lang tid ad gangen, kun afbrudt af minimale sovepauser. 

Vigneault var meget populær i World of Tanks communitiet, og hans Twitch channel bliver nu brugt til at mindes ham.

Samtidig har hans clan, FAME, skrevet en Facebook post til hans ære:

Triste nyheder fra Virginia Beach, en af de mest kendte NA streamere og medlem af vores clan Poshybrid er afgået ved døden i en alder af 35. Vi kan ikke finde ord til at beskrive, hvor trist dette øjeblik er for os alle, og det her spil (World of Tanks, red.) vil ikke være det samme uden legenden. Måske kan de mest triste linjer slet ikke blive skrevet, og de mest triste tanker ikke blive sagt. Lad os alle håbe, at han er et bedre sted nu, og må hans sjæl hvile i fred. Han vil aldrig blive glemt. En person, der forbliver i vore hjerter, dør aldrig. 

Selvom der i Vigneaults tilfælde var tale om et mere ekstremt tilfælde med en mand, der har levet usundt i lang tid, skal man ikke undervurdere konsekvenserne af ikke at holde pause fra skærmen. Derfor er det vigtigt, at man kommer lidt væk fra sin computer, og at man får sovet.