Astralis holder fortsat det høje niveau, som sikrede dem sejren ved Majoren. De står nu med chancen for at komme i finalen ved DreamHack Las Vegas. Men før de kan nå dertil, står de overfor det polske powerhouse, Virtus.pro. Det var netop Virtus.pro, som Astralis udkæmpede ved Majoren, i en af de bedste finaler i CS:GO til dato, og det polske hold er helt sikkert ude efter hævn. Lukas "gla1ve" Rossander fortæller i en pressemeddelelse.

"Man behøver bare at tage et kig på Major-finalen, hvis man er i tvivl om, hvilken slags kamp det bliver. De er helt sikkert revanchelystne efter den måde, vi slog dem sidst, men vi føler, vi har et mentalt overtag og det skal vi udnytte. Det bliver dog en tæt og hård kamp, og vi skal levere 100%, hvis vi skal i finalen."

Astralis viste i Atlanta, at de ikke blev påvirket af, at publikum favoriserede Virtus.pro, og at han ser frem til at spille i arenaen.

"Der er efter sigende solgt mange billetter til søndagens kampe, og i dén arena bliver det en vild oplevelse at spille semifinale. Det er for vildt at sidde i den arena, hvor man har set så mange legender og det giver bare ekstra blod på tanden, at spille derinde. Der er en helt speciel atmosfære herovre, og det er nu, det virkelig gælder. Det kan man godt mærke."

North har også spillet sig til en semifinale plads, og kan de slå SK Gaming, så er der mulighed for at få et dansker opgør i finalen. Det er dog ikke noget, som gla1ve har i tankerne lige nu, hvor alt hans fokus ligger på den forestående kamp mod Virtus.pro

"Det viser, at dansk Counterstrike er i fremgang i øjeblikket, men det er ikke noget, vi bruger energi på lige nu. Vi har en ekstremt vigtig semifinale foran os. Vinder vi den, kan vi begynde at tænke på finalen, men ikke et sekund før."

 

De sidste kampe af DreamHack Las Vegas ser således ud, hvor holdene allerede er sikret minimum 175.000 kroner, men målet er selvfølgelig førstepladsen og de 1.400.000 kroner, som følger med. 

 

DH Las Vegas den 19. februar

Tidspunkt
Astralis vs.   Virtus.pro
20:00
North vs.   SK Gaming
23:00
Finalen
vs.   Finalen
03:00

 

Du kan følge med på Twitch klokken 20:00, hvor vi ser et rematch af Major finalen.