Klokken 00:00 i aften går vi ind i den femte uge af NA LCS, hvor der venter flere store kampe bl.a. et danskeropgør. Det bliver en uge, hvor specielt Søren "Bjergsen" Bjerg, Dennis "Svenskeren" Johnsen og resten af TSM skal holde tungen lige i munden.

TSM, som i sidste uge tabte 2-0 til Henrik "Froggen" Hansen's Echo Fox, vil med stor sandsynlighed forsøge at vende skuden i denne uge og komme tilbage på rette spor. Det skal dog ikke være helt let for TSM, som i denne uge skal op imod danske Nikolaj "Jensen" Jensen og Cloud9, som i denne sæson har set nærmest ustoppelige ud. Derudover spiller de imod FlyQuest med Hai "Hai" Du Lam på holdet, der i denne sæson har overrasket mange og har vist sig som en værdig modstander i topstriden.

TSM's modstandere i denne uge ligger henholdsvis nummer 1 og nummer 2 i NA LCS. Og for at gøre ondt værre for TSM, så har hjemmesiden ESPN placeret Cloud9 og FlyQuest i Top 10 i deres League of Legends Global Power Rankings, hvor deres modstandere henholdsvis nummer 7 og nummer 10 - og begge i kategorien World Contenders. Se den resterende liste her.

Det resterende kampe for Week 5 er således

Week 5

NA LCS - Week 5


285
AKRacing
2689 kr.
183
AK
56 kr.
208
M4A4
44 kr.
28
cod
375 kr.
27
cod
375 kr.

Det bliver også spændende at følge Froggen og Echo Fox i denne uge, og se om de kan opretholde deres momentum fra sidste uge. De tørner sammen med Team EnVyUs, som ikke har set overbevisende ud og er af mange anset som det dårligste hold i NA LCS. Derudover møder de Immortals, som har vist en stigende formkurve efter de gik 2-0 i sidste uge mod Team Dignitas og Team Liquid.

Da topholdene møder hinanden i denne uge er i hvert fald en af dem nødt til at miste point. Dette faktum skal hold som Echo Fox, Immortals og Phoenix1 udnytte, da de allesammen er 4 - 4 indtil videre og kan med nogle gode resultater indhente topholdene.

Inden Week 5 i NA LCS er stillingen som følger.

NA LCS - Standings (Week 5)

Tror du at TSM kan vende skuden og vinde over deres nærmeste rivaler i mesterskabskampen?