Står du i den situationen, hvor fighting spillene bare er det samme hver gang? Så er det måske på tide, at smide pengene efter 'For Honor' fra Ubisoft, der er udkommet den 14. februar. Elementer fra spil som Chivalry og Dynasty Warriors, blandet med akustikken fra Dark Souls serien, har tilsammen skabt et yderst vanedannende, autentisk og competitive spil.

Spillet finder sted i middelalderen, med et fantasy inspireret tema. Her bliver du tilbudt valget mellem tre kulturer, hvor du kan vælge at spille mellem: The Chosen (Samurai), The Warborn (Vikings) og The Legion (Knights).

Spillet kan købes til både PS4, XBOX og PC. Find det her  

   

For Honor byder på et af de mere avancerede combat-systemer, end der kan findes i andre lignende spil. Ikke nok med at hver karakter, har en håndfuld af forskellige komboer og evner, så kan slag komme fra tre forskellige vinkler, og ligeledes blive blokeret. Der er muligheder for både chain- og unblockable komboer. Alle karaktererne har også tre forskellige sværhedsgrader, samt forskellige playstyles.


25
cod
375 kr.
379
Karambit
3000 kr.
277
AKRacing
2689 kr.
245
Paracon
649 kr.
195
AK
53 kr.

   

 

Der er fem forskellige game modes i For Honor, som byder på lidt af hvert:

  • Dominion: 4vs4, spillerne skal erobre og forsvare zoner på en slagmark.
  • Brawl: 2vs2, et hold vinder når hele det andet hold, er elimineret
  • Duel: 1vs1, en spiller vinder efter at have dræbt sin modstander
  • Skirmish: 4vs4, point fås af at dræbe modstandere. Holdet med flest point, når tiden er gået, vinder
  • Elimination: 4vs4, et hold skal eliminere hele modstanderholdet for at vinde.

Alle individuelle karakterer kan have forskellige builds i og med, at man kan få gear, som alle har forskellige features. Det giver også god mulighed for, at spille en karakter med den playstyle, som man selv synes passer. Der er mulighed for, at gå all-in på skade, eller man kan bygge sin karakter til den mere defensive side. Gear kan åbnes i pakker, som kan købes for en in-game currency, som også kan blive dismantled til steel, der bruges til at opgradere gear.

Skal du spille For Honor?

Køb spillet her.