Der var lagt op til flere spændende kampe på den sidste dag af NA LCS Week 4, som sluttede i går nat.
Først var der danskeropgør, da TSM's Søren " Bjergsen" Bjerg tog imod Echo Fox's Henrik "Froggen" Hansen.

Efterfølgende var der opgør mellem Cloud9, med danske Nikolaj " Jensen" Jensen på holdet, og FlyQuest - eller Cloud9 Yellow som er det "øgenavn" holdet har fået med reference til at de har tre tidligere C9-spillere i truppen.

Echo Fox vs. TSM

Echo Fox - Froggen

TSM gik ind opgøret mod Echo Fox som favoritter og det var derfor en kæmpe overraskelse, at Echo Fox formåede at slå TSM med en sikker 2-0 sejr

Især første game var et regulært stomp for Echo Fox, hvor TSM nærmest ikke fik et ben til jorden i early-game. Alle mand på Echo Fox holdet viste stor kvalitet, men specielt rookien Matthew "Akaadian" Higginbothan gav demonstration på, hvorfor man ikke skal give ham Kha'Zix da han endte med en 13-1-8 score og dermed en KDA på 21.


25
cod
375 kr.
379
Karambit
3000 kr.
200
M4A4
44 kr.
25
cod
375 kr.
195
AK
53 kr.

Andet game var tættere mellem de to hold, men endte ligesom game 1, med en sejr til Echo Fox, som viste at de har forbedret deres shotcalling i late-game. På trods af TSM's nederlag, så kan deres ADC
Jason " Wildturtle" Tran stadig tage noget positivt med hjem, da han i løbet af game 2 formåede at udligne og overgå Yiliang "Doublelift" Peng's rekord på 1.000 career kills (lige nu er Wildturtle på 1.004).

Cloud9 vs. FlyQuest 

Cloud9 - Jensen

Det andet opgør var mellem Cloud9 Blue (C9) og Cloud9 Yellow (FlyQuest), da Hai " Hai" Du Lam, Daerek "LemonNation" Hart og An "Balls" Le skulle op imod deres tidligere holdkammerater og organisation.

Dette var et langt mere intenst opgør, hvor holdene viste at de rent niveaumæssigt er meget tætte på hinanden, men det var i sidste ende førerholdet Cloud9, som tog en 2-1 sejr over FlyQuest - selv efter at FlyQuest havde taget en relativ komfortabel sejr i game 2. 

En stor del af C9's sejr må gå til danske Jensen, der spillede Cassiopia, Orianna og Zilean i midlane og formåede samlet set at få en KDA på 10.67 over de tre games og fortsætter sin storform i denne sæson.

Dette betyder så, at Cloud9 stadig ligger alene i spidsen (8-0) af NA LCS, hvor FlyQuest og TSM er faldet lidt bagud, da de begge med et nederlag i denne uge er 6-2.

Stillingen i NA LCS efter denne uge ser ud således:

NA LCS - Week 4

Tror du, at TSM kan komme tilbage fra denne uges nederlag og skabe gode resultater mod nogle (på papiret) stærkere modstandere?