Det kan godt være, at Majoren var årets første og største turnering, men den var hæmmet af, at flere af holdene stillede med lineups, som de var låst til fra kvalifikationen. Siden da har både SK Gaming, mousesports, FaZe og Fnatic, North og OpTic skiftet spillere. 

DreamHack Las Vegas har 3.145.000 kroner i præmiesum, hvor de 1.400.000 går til førstepladsen.
Holdene er fordelt ud over fire grupper, og der bruges GSL formatet ved turneringen, hvor to af holdene går videre fra hver gruppe. Det er også den første turnering, hvor Inferno har erstattet Dust2.

Astralis Virtus.pro SK Gaming FaZe
North Fnatic Ninjas in Pyjamas              Natus Vincere
OpTic Gambit Esports             Cloud9 mousesports
compLexity           Misfits TyLoo Renegades


Gruppe A:
Astralis er en klar favorit til at vinde turneringen, og må også forventes at gå videre fra gruppen. Både OpTic og North har haft spillerudskiftning siden Majoren, hvor OpTic har mistet deres igl. Og har fået Spencer "Hiko" Martin ind i stedet. North har mistet deres nøglespiller, Ruben "RUBINO" Villarroel, men har fået superstjernen Philip "aizy" Aistrup ind. Hvordan det kommer til at fungere med roller og synergi bliver spændende at se, men der er ingen tvivl om, at den sidste plads skal kæmpes om mellem North og OpTic. compLexity er primært kendt for at have importeret spillere fra den stærke britiske scene og bliver tævet synder og sammen i gruppen.

Virtus.pro ELEAGUE(Kan snax holde samme umenneskelige niveau igennem endnu en turnering?)

Gruppe B:
Virtus.pro er både en af turneringsfavoritterne og også favoritten i gruppen, men med både Gambit Esports og Fnatic i gruppen, kan det gå hen og blive spændende. Gambit Esports viste rigtig gode takter ved Majoren, og de kan tage både Virtus.pro og Fnatic i en Bo1. Fnatic er en totalt ukendt, men det legendariske lineup er tilbage sammen, og hvordan de fungerer på LAN sammen igen bliver enormt spændende at se. Misfits har ingen chancer, og mod Virtus.pro kan vi se en gentagelse af ELEAGUE, hvor Virtus.pro lammetævede det daværende Echo Fox 16:1 på Nuke. Det bliver sandsynligvis Virtus.pro og Fnatic, som går videre fra gruppen.


27
cod
375 kr.
285
AKRacing
2689 kr.
183
AK
56 kr.
28
cod
375 kr.
248
Paracon
649 kr.

Gruppe C:
SK er gruppens favorit, men spørgsmålet er, hvor meget João "felps" Vasconcellos behøves at gøre, hvis holdet kunne nå top 4 ved Majoren med en standin. NiP måtte sidde Majoren over efter et knusende nederlag til Vega Squadron og har åbenbart brugt tiden på at få lavet et soundtrack, som du kan høre i deres IEM Oakland aftermovie ovenover. De få online kampe, som de har spillet, er endt med tab til mousesports og Heroic. NiP skal have gang i magien, hvis de skal tage den sidste plads i gruppen. Cloud9 måtte ligesom NiP sidde Majoren over og lever og dør med Jake "Stewie2k" Yip. TyLoo har haft en masse ustabilitet, hvor spillerne blev bænket efter at have snakket med en anden organisation, som medførte en masse drama. Folk kender efterhånden holdets stil, og de kommer til at få det svært.

Na'Vi ELEAGUE(Kan flamie og s1mple gentage deres voldsomme performance fra Majoren?)

Gruppe D:
Natus Vincere er også en af turneringsfavoritterne, og de burde blæse igennem alle modstanderne i gruppen. FaZe stiller med en standin, da aizy er draget til North, og mousesports stiller igen med Tomáš "oskar" Šťastný. Holdet ved dog allerede, at Nikola "NiKo" Kovač drager til FaZe efter turneringen, og holdets stærkeste map, Dust2, er taget ud af mappoolen. FaZe er dog altid farlige i en Bo1, da de besidder så meget talent. For Renegades er det ved at være ved sidste chance, før en spillerudskiftning venter i horisonten, og det australske hold er primært kendt for at være ’tæt på’. Det er et hold, som ville drage stor nytte af en sportspsykolog, da flere af spillerne kollapser totalt i de vigtige kampe.Det bliver højest sandsynligt Natus Vincere og FaZe, som drager videre til kvartfinalerne.


Holdene kan også med fordel inddeles således:

Bokseboldene: Renegades, Misfits, compLexity, TyLoo og mousesports

Hvem ved? Gambit, FaZe, OpTic, Cloud9, Ninjas in Pyjamas

Potentialet er der: Fnatic, SK Gaming, North

De store favoritter: Virtus.pro, Astralis, Natus Vincere

Det bliver spændende at se mange af de nye lineups, og forhåbentligt kommer vi til at se noget Inferno, som der er blevet øvet, og ikke bare, at der forsøges at spille mappet som tidligere.

Hvem tror du, at der vinder DreamHack Las Vegas?