Den populære turnering, Elimination Mode, er tilbage og de har igen twisted reglerne lidt. Formatet er ligesom sidst double elimination og alle kampe er bedst af tre, undtagen finalen som er bedst af fem. 

Elimination Mode 3.0 spilles mellem den 11. til 17 februar, og har en præmiepulje på 175.000 kroner, hvoraf 84.000 af dem går til førstepladsen.

Det specielle ved Elimination Mode 3.0 er at de 20 heroes, der bliver picked/banned i første game ikke kan bruges i andet game. Udover det vælger seerne hver dag 30 heroes, der ikke må bruges. Hvis det lyder lidt kringlet, så har moonducktv, som afholder turneringen lagt en kort trailer op.

Endnu et lille twist de har tilføjet, er at den populære Dota personlighed Shannon " SUNSfan" Scotten, hver dag selv må vælge endnu en hero han ikke gider se blive spillet. Dette gør at op til 91 heroes bliver picked/banned i hvert matchup. 

I alt er otte hold er blevet inviteret, hvor fire er er fra NA (North America) og fire fra EU. Noget nyt er også at der er to brackets, et til holdene fra NA og et til EU holdene. Det er de to vinder hold fra hver bracket, der mødes i finalen den 17. februar. 

Europa Nordamerika
OG
Ninjas in Pyjamas    
Alliance
Ad Finem
Team Onyx
WanteD
Team Freedom
compLexity Gaming

   

I finalen til Elimination mode 2.0, varede det 5 game næsten 90 minutter. Her kunne de to finalehold, OG og Evil Geniuses, vælge mellem blot 22 heroes. Heraf skulle 10 heores bannes og 10 skulle blive picked. Dette gjorde at kun to heroes aldrig blev picked/banned i finalen, hvilket var Gyrocopter og Techies.

Hele det femte game kan ses her. Med både OG og det nye Ninjs in Pyjamas, så har du mulighed for at se både Troels "syndereN" Nielsen og Johan "N0tail" Sundstein i aktion. 
Turneringen bliver streamet på Twitch.tv, hvor OG og Alliance mødes den 11. februar klokken 17:00 på: