Efter esportsorganisationen Copenhagen Flames tog afsked med deres Overwatch-hold for tre måneder siden vender de nu tilbage med et helt nyt line-up. Holdet er indtil nu gået under navnet RedHairedPonyWithAbs og består af en blanding af tidligere Exoplan spillere (Nikolai "naGGa" Dereli, Simon "Hastrup" Hastrup Jensen og Philip "Watio"Nielsen) og nye talenter. 

Holdet er generelt meget ungt og har en gennemsnitsalder på lige omkring de 17 år. Ud over det er der enkelte af de nye spillere, der slet ikke har erfaring inden for competitive Overwatch. Men på trods af det har Copenhagen Flames ejer, Steffen Thomsen, en målsætning om at ramme top 5-10 i Europa, inden året er omme.

Overwatch scenen er fortsat ret ung, og det er meget få EU hold, der har haft stabile organisationer med de tilhørende optimale udviklingsforhold... Men det kræver også, at vi gør spillerne i stand til kun at fokusere på spillet samt give dem de rette værktøjer for at rykke dem. Kan vi gøre det, mener jeg ikke det er et urealistisk mål

Tidligere har Copenhagen Flames stået med et af de stærkeste Overwatch-hold i Danmark og har på mange måder været frontfigur inden for den danske Overwatch-scene. Organisationen var dog nødt til at tage afsked med deres tidligere line-up på grund af forskellige mål og forudsætninger hos de enkelte spillere. 

Med det nye line-up håber Steffen Thomsen på, at Copenhagen Flames kan genindtage deres position på den danske scene.

Vi skal ud og være Danmarks Overwatch flagskib igen. Og det gælder alle parametre. Dvs. man vil igen se en masse content i form af stream, analyser, highlights og guides... Vores målsætning er at igen at være Danmarks bedste hold med det i mente, at det er en proces, og konkurrencen er hård.

Det er dog langt fra nemt at drive et Overwatch-hold i Danmark. Der er ikke særlig mange turneringer, præmierne er små og sponsorerne har endnu ikke den store interesse for det unge spil. Det har blandt andet været medvirkende til, at Fragsters har måtte afskede sit Overwatch line-up. Det er ikke et problem, som Copenhagen Flames kommer udenom.

Problemet er netop de manglende turneringer og den afledende eksponering, som hverken vi eller vores partnere får. Jeg er også lidt bange for, at mange af de nuværende tophold uden organisationer skyder over målet, ift. deres krav. Som tingene er nu, har den Europæiske turneringsscene meget lidt at tilbyde organisationerne. Og i sidste ende er det her en forretning, og spillerne er nødt til at forene sig med dette.

Ikke desto mindre har Copenhagen Flames planer om at fastholde et Overwatch-hold. Og så glæder de sig til, hvad Blizzards egen Overwatch-liga bringer med sig, når den kommer i stand på et tidspunkt.

Copenhagen Flames nye line-up ser således ud:

  • Nikolai "naGGa" Dereli: DPS
  • Simon "Hastrup" Hastrup Jensen: Shotcaller/Main Support
  • Philip "Watio" Nielsen: Flex Support
  • Sebastian "Pachoot" Graversen Møller: Tank
  • Rasmus "Makaveli" Bo Foldsted Sørensen: Hitscan DPS
  • Anders "Henningsen" HenningsenOff-Tank (tryout)