Der er mange ting, man kan blive udelukket fra en competitive liga i esport for. Man kan snyde, bruge doping eller svine andre til. Men det ser også ud til, at man kan blive sat på time-out, hvis man er lidt for kærlig med for mange piger på én gang. Det skriver flere medier, bl.a. esportsjunkie.com.

Det har de to koreanske Overwatch spillere Lee "Leetajun" Tae-jun og Geum "Dean" Dong-geun måtte sande, efter de er blevet udelukket fra den bedste Overwatch liga, APEX. De spiller normalt for holdet Lunatic Hai, der har en masse kvindelige koreanske fans. 

De har de to spillere udnyttet ved at skrive flirtende beskeder med flere af deres fans samtidig, uden at pigerne var klar over, at de to koreanere skrev med andre. I nogle af tilfældene har de kvindelige fans endda opfattet det som om, at de var i et decideret forhold med drengene alene baseret på deres samtaler over nettet. Den ene, Leetajun, datede endvidere endda en pige i virkeligheden, samtidig med at han skrev med sine fans. 

Men player livet er altså nu endt uheldigt ud for de to herrer, som kort tid efter, skandalen blev opdaget, modtog en udelukkelse fra resten af APEX-sæsonen af deres træner. 

I starten benægtede de to Overwatch-spillere alt, og de første beskyldningerne blev anset som falske. Men siden er flere af de kvindelige fans stået frem med bevismateriale i form af billeder af deres korrespondancer med de to koreanere. Herefter tilstod spillerne, og siden har de uploadet en officiel undskyldning, som dog kun kan findes på koreansk. 

Man kan så spørge sig selv, hvorvidt det er fair at modtage udelukkelse, bare fordi man socialiserer med fans, men det er altså blevet dømt alvorligt nok i Korea. 

Hvad der gør historien endnu bedre er, at de to friske fyre tidligere selv har taget afstand fra at socialisere med fans. Leetajun er citeret for at have sagt, at han "ikke forstår, hvordan en professionel kan finde på at socialisere med sine egne fans", og at folk "sender ham telefonnumre, men jeg smider dem ud med det samme."

APEX er lige nu i sin anden sæson, som varer indtil 8. april. Når tredje sæson begynder, er de to koreanere velkomne til at spille med igen.