Hvis du er blevet træt af matchmaking, trolls på FACEIT og RWS huntere på ESEA og egentligt godt kunne tænke dig at spille med en flok danskere, så har du nu muligheden på GOSU.

Der er en række folk, som er gået sammen og har sørget for at sætte en dansk gatherkanal op, hvor alle er velkomne. Indtil, at CS:GO udkom og introducerede matchmaking, var gathers en fast bestanddel af de nationale fællesskaber. Det var her, hvor man kunne spille med og mod andre på ens eget niveau, og hvis man var heldig, så kunne man prøve kræfter med en professionel. 
Det har GOSU sat sig for at genskabe, så er du den næste Emil " Magisk" Reif eller Markus "Kjaerbye" Kjærbye, så er GOSU et godt sted at skabe sig et navn. Det kan også være, at du finder et par gode kammerater, så hvad venter du på?

Der er blevet spillet knap 2000 gathers i januar, hvilket må siges at være ganske pænt, når mange spillere har siddet limet til skærmen for at følge de danske håb ved Majoren.

Vi har stillet folkene bag GOSU et par spørgsmål om, hvorfor de har sat en gatherkanal til verden.

Hvordan kom GOSU til verden?

Der har gennem tiden været rigtig mange gather kanaler, lige fra 1.6 til source til GO, og de har alle tider været uhyre populære. Der har nu været et langt stykke tid, hvor der ikke har været nogen, der har taget initiativ til at starte noget op igen. Vi har nu taget initiativ til det, og vi kan se, at vi havde ret i vores påstand om, at det er noget folk har savnet, og som skaber hyggelige stunder og utallige sjove og vilde plays.


151
gg
100 kr.
132
x-bet.co
100 kr.
784
Nordic
1599 kr.
1033
Nordic
1489 kr.
623
Nordic
699 kr.

Hvad er målet med GOSU?
Med Gosu prøver vi, udover at skabe godt samvær, også at give muligheden for, at mindre gode spillere bliver matchet op med bedre spillere og lærer noget af hinanden, ukendte spillere kommer frem i lyset og lignende. Vi har også prøvet at lave et sted, hvor alle kan være med. Alle har som udgangspunkt kunne starte kampe; nu er det dog på den bekostning, at man skal have spillet 5 kampe først, så man har lidt kendskab til systemet. Med commanden ”.sg MAP” f.eks. ”.sg mirage”, kan man starte en kamp, hvor de første 10, der tilmelder sig kommer med og på den måde skabe plads til alle. Det er en funktion, der har manglet på tidligere kanaler.
Det er mere end 5-10 topspillere, der er aktive på kanalen, når de har tid til det. Der er dog en del super dygtige klanløse spillere, som er meget aktive i kanalen. Der er også mulighed for at score lidt fame på deres streams.

Kommer der til at være andet end praleret, hvis man er endt i toppen af gatheren i en måned?

Vi ønsker selvfølgeligt at skabe noget konkurrence på kanalen, hvor folk går op i det. Der kommer flere initiativer, som gør dette. Bl.a. kommer der en invite kanal for de bedre spillere, hvor top 3 hver måned får lov at komme ind på, fast. Vi tror særligt, det er noget, folk vil stræbe efter for at kunne komme ind og vise sig som spiller og mingle med subtoppens spillere. Ellers er vi i gang med at skaffe nogle hardware præmier, men hovedsageligt går vi efter skins, da det er lidt lettere at komme af med måned til måned i mindre kvantiteter, uden det kræver for meget arbejde fra administrator holdet.

Har I måtte banne nogen for snyd endnu?
Vi har et samarbejde af en eller anden form kørende med Dust2. Det vil egentligt sige, at Stenvang, som er turneringsansvarlig, har været utrolig flink til at lade os se deres ban liste, som ellers er hemmelig, og den banner vi efter. Det går én vej, og som det ser ud pt., banner de ikke dem, vi banner.

 

(Et sjovt øjeblik fra en gather)

 

Hvis man sidder og overvejer at prøve, men tænker at man ikke er god nok, hvad vil du så sige?
Der er plads til alle, der er god stemning, og det er sjældent, vi oplever nogle blive sure. Hvis det sker, er det selvfølgeligt imod reglerne, og det straffer vi. Så kom ind, prøv det af og hyg dig med det. Det er først og fremmest en gather kanal, fordi vi skal have det sjovt!

Tak til alle der er med til at gøre projektet muligt, og til alle spillerne der hygger sig bare ved at tage et game. Som en sidenote vil vi også gerne gøre det klart, at abuse er noget vi slår hårdt ned på, hvis du ser det så kontakt admins. Vi er kyniske, og bryder du reglerne bliver du straffet, no exceptions.

Husk, vi er alle sammen om at gøre det en god kanal. Admins har ikke overskud til at se alle 30 demoer, der bliver reported til os igennem hver dag. Så gør det selv, og send ticks videre på vores forum, med et link til at downloade demoen. Så skal vi nok love at vi vurderer den!
Vil du i kontakt med os, er det lettest at sende os en mail på bt[at]gosu.dk - Vi svarer tilbage inden for 24-48 timer.
Vi vil meget gerne hører fra nogen som kunne tænke sig at sponsorer nogle præmier!

Hvis du skulle være interesseret i at spille noget gather, men ikke lige kender til mIRC, så har de lavet en dejlig videoguide, som du kan se herunder.

 

Når du så har fået sat det op, så husk at optage en pov demo, for ellers er der ingen kære mor, som der står i reglerne:

§13.4– Ved mangel på demo straffes man med -100 point og 72 timers ban. Gentages dette kan straffen forøges.
§13.4 stk. 1 – En demo betragtes som hel når der max mangler 3 runder. Mangler der mere end 3 runder se §13.4.

Du kan finde mere information omkring gatherkanalen GOSU på:

Hjemmeside: GOSU
Twitter: @DanskCSGO