2017 EU LCS Spring Split startede i sidste uge, men allerede i denne uge rammer den første Super Week EU LCS!

Super Week indebærer, at der i denne uges EU LCS kommer til at være en ekstra dag med kampe. Det betyder, at denne uges EU LCS kommer til at foregå fra i dag (d. 26. januar) til d. 29. januar, hvor kampene i dag og i morgen starter kl. 17:00 (dansk tid), og kampene lørdag og søndag starter kl. 16:00 (dansk tid).

Skemaet for EU LCS i denne uge er som følger: 

EU LCS Schedule Week 2

Det bliver interessant at se, om H2K og G2 Esports kan fortsætte deres gode takter fra sidste uge, da begge hold vandt deres to kampe. Dette bliver dog ikke en helt nem udfordring, da begge hold møder en stærk modstander på Day 3, hvor H2K møder Unicorns of Love, og G2 Esports skal op imod Misfits.

Disse to kampe må også siges, at være Match(es) of the Week, da det er i mellem nogle af de hold, der umiddelbart lader til at være med i kampen om førstepladsen. Det bliver spændende at se hvilket hold, der har overtaget her tidligt i sæsonen.

Derudover bliver det også, med danske øjne, interessant at observere Splyce og danskerne Martin "Wunder" Hansen, Jonas "Trashy" Anderson, Chres "Sencux" Laursen og Kasper "Kobbe" Kobberups præstation. Splyce skal tilbage på sporet mod Vitality efter deres noget sløje præstation mod H2K sidste uge. 

Dette er især med YouTube-videoerne: Deficio & Krepo Roster Rundown i tankerne, hvor de i denne serie placerer Splyce som et A-tier hold, som de mener skal kæmpe med om førstepladsen. 

Du kan se videoen herunder.

De resterende videoer i denne serie af Martin "Deficio" Lynge og Mitch "Krepo" Voorspoels er desuden også tilgængelige på Gaming.dk's site her.