Et spil League of Legends varer sjældent under 30 minutter, og der er ikke to kampe der er helt ens. Det kan derfor tit være svært at arbejde intenst på sine svage sider, da du måske kun får muligheden i en brøkdel af kampen. 

Det har Riot dog en løsning på i form af det kommende Practice Tool.

Practice Tool er stedet hvor du kan træne dine mechanics, jungle ruter, level 1 last hitting og hvad du ellers kan finde på. Det er også et oplagt sted at lege med item builds eller skill comboer.

Med tool'et kommer der en lang række kommandoer, som du kan bruge til at eksperimentere og træne forskellige aspekter af spillet.

Kommandoer

Spiller kommandoer Game state kommandoer Jungle kommandoer
Auto-refresh cooldowns Gør turrets uskadelige Respawn hele junglen
Auto-refresh HP Slå turret fire til/fra Spawn drage efter eget valg
Auto-refresh mana/rage/energy osv. Slå minions til/fra
Giv gold Spol spillet 30 sekunder frem
Level op Genstart spillet
Fastlås level Spawn fjendtlig target dummy
Teleportér Spawn allieret target dummy
Genopliv Fjern alle target dummies



Eksempler på brug

Med practice mode kan du for eksempel træne dit early-game jungle clear.
Tool'et giver dig mulighed for at teleportere direkte ned til en jungle camp efter du har købt items. Herefter kan du spole tiden frem til camp'en spawner, så du kan gå i gang med det samme. Efterfølgende kan du så øve resten af din jungle rute og starte forfra med det samme, hvis du vil træne mere. 


Du kan også opsætte tool'et til at træne last hitting fra level 1. Ligesom i jungle eksemplet kan du teleportere direkte til lane og spole tiden frem til der er minions. For at træne last hitting specifikt i level 1 kan du låse dit level og gøre turrets uskadelige, så lanen aldrig pusher i den ene eller anden retning.

Vi synes det kommende Practice Tool er virkelig fedt, og noget der har manglet længe.

Hvad er din holdning, kommer du til at bruge det?