Den lange ventetid er ved at være forbi. Holdene har spillet, scrimmet og trænet i flere måneder med et formål; at gøre sig klar til LCS. Men nu behøver de (eller vi) ikke at vente længere, for i morgen sætter de europæiske hold sig endnu til tasterne for at slås om Summoners Rift. EU LCS begynder igen. 

Og ligaen lægger ud med et brag, når vi på førstedagen får de følgende hold på banen. 

EU LCS - Torsdag d. 19. januar

Tid
File:Origenlogo.png Origen
vs.  H2k-Gaming 17.00
G2 logo.png G2 Esports
vs. Fnaticlogo.png Fnatic
20.00


Vi ser frem til:
Når G2 og Fnatic byder hinanden op til dans. De forsvarende mestre af EU LCS har ikke foretaget nogle ændringer på deres roster siden sidst og har haft rigeligt med tid til at træne efter deres skuffende indsats ved Worlds. Til gengæld har Fnatic fået en fuldstændigt ny roster og har endda fået selskab af tre danskere, henholdsvis Rasmus "Caps" Winther på Mid, Jesse "Jesse" Le på Support og den gamle kending Mike "Wickd" Petersen som substitut på Top. G2 tager med al sandsynlighed sejren, men det bliver meget spændende at se et helt nyt hold spille sammen.

EU LCS - Fredag d. 20. januar

Tid
Misfits.png Misfits
vs. Logo giants 2015.jpg Giants Gaming 17.00
UOL2015.png Unicorns of Love
vs.   Vitality.pngTeam Vitality
20.00


Vi ser frem til:
Unicorns og Team Vitality. Det altid populære UoL skal med garanti nok levere noget flot League of Legends, når sæsonen begynder igen. De viste imponerende takter til IEM Oakland sidste år, hvor de vandt turneringen, efter de blandt andet slog TSM 2-1. Vitality viste ikke overvældende styrke sidste sæson, men formåede at holde sig i LCS. Siden har de oprustet ved fx at hive den rutinerede ADC Pierre "Steelback" Medjalhi ind. 

Men weekenden slutter ikke helt der for LCS. Lørdag skal ROCCAT nemlig spille mod G2 og H2k imod Splyce. Udover det begynder NA LCS også søndag, hvor TSM møder Cloud9 i en duel om toppen af NA.