Rogue var på papiret et af de stærkeste hold, som deltog ved ESEA Season 23: Global Premier Challenge, ser man bort fra Kinguin. Det var fantastisk at se CS igen, også selvom niveauet ikke altid var lige højt, og at eksperterne ikke sagde ret meget om holdene. De to bulgarer på Rogue kørte samme stil, som da de vandt Season 22 med Mortal Kombat, hvor de også tabte deres første kamp.
Vi har samlet op på de historier, som denne turneringen har givet os.

Rogue er dødbringende

Selvom holdet fik en dårlig start på turneringen, da de tabte 5:16 til LDLC på Overpass, vendte de stærkt tilbage og viste ekstremt flot Counter-Strike. Det var stærke T-sider, hvor de også på CT-siden var aggressive og tog kontrol over forskellige dele af mappet. Modstanderne fik sjældent lang nok line til at kunne sætte et angreb op, før de stod ansigt til ansigt med Viktor "v1c7oR" Dyankov. Casper "cadiaN" Møller var en dominerende faktor med hans dynamiske AWP, hvor han ofte roterede mellem de forskellige bombsites og svingede den store grønne på et højt niveau.
Turneringens bedste spiller var dog uden tvivl Jesper "tenzki" Plougmann som endte som den bedst ratede player i rating 2.0. Hans pistoler er stadig dødbringende, og ligesom på Dignitas sikrer de hans hold mange pistolrunder. 

Det var ikke en nem vej til sejren, hvor de gik igennem de stærkeste hold ved turneringen, og slog både TSM, Kinguin og LDLC. Det bliver spændende at se Rogue ved DreamHack Leipzig hvor de efter denne fremvisning må kigge glubsk efter at gentage successen.

Piger kan nemt følge med

Muffin Lightning stod i en lorte situation lige før turneringen, da Jack "ARKIMONDAY" Kastner pludselig blev enig med sig selv om ikke at deltage til LANet. De fik dog hurtigt fundet en erstatning i CLG.Red spilleren, Diane "Di^" Tran. Di^ viste at hun kunne fragge ligeså godt som resten af spillerne, som man kan se i denne 1v3 clutch fra hende.

Team SoloMid er helt ude og skide

Holdet spillede med deres to tidligere holdkammerater Kory "SEMPHIS" Friesen og Pujan "FNS" Mehta, som i første omgang var på grund af roster regler, men efter at Sean "sgares" Gares blev fritstillet fra lineuppet, så har der været mange spekulationer omkring holdet. De blev totalt udskillet og spillet af Bravado, og det var en lignende situation mod Rogue, hvor det eneste lyspunkt var Hunter "SicK" Mims. TSM står også med tre af de fire dårligst ratede spillere ved turneringen, hvor hverken SEMPHIS og FNS kunne fremvise et niveau, der kunne sætte dem som en mulig sidste mand for det faste TSM lineup. Holdet besidder et par af de største unge talenter i Nordamerika, men brikkerne omkring har været meget mangelfulde, og om spillerne forbliver under TSM er stadig uvist.


25
cod
375 kr.
200
M4A4
44 kr.
379
Karambit
3000 kr.
181
AK
56 kr.
25
cod
375 kr.

Rating 2.0 fra Petar "Tgwri1s" Milovanovic

Rating 2.0