Efter emnet flere gange har været oppe at vende, ser det nu ud til, at Riot Games indfører et nyt pick-ban system med 10 bans i stedet for de oprindelige 6 i deres professionelle ligaer. Det skriver Riot her til aften på deres hjemmeside.

Det nye system kommer derudover til at blive inddelt i fire faser i stedet for de to nuværende, hvor holdene først banner og derefter picker deres champions. 

Den første fase er som vi kender den, hvor hvert hold skiftevis banner en champion, indtil der er blevet bannet seks champions i alt. Herefter er der tre spillere på hvert hold, der picker deres champions. I tredje fase bliver de restende fire champions bannet, hvorefter der slutteligt bliver picked to champions mere på hvert hold.


Indtil videre bliver det nye system kun indført i Riots professionelle ligaer. Men på deres hjemmeside forklarer de, at det er planen, at der skal komme et opdateret pick-ban system til selve spillet på et tidspunkt. Det bliver dog først på en senere dato, og det er ikke sikkert, at den bliver identisk med den nye model til pro-play. 

Det nye system træder i kraft i forbindelse med Spring Splittet senere i 2017. 


363
Arozzi
2289 kr.
319
G2A
111 kr.
324
Paracon
1399 kr.
2
Webdanes
999 kr.
243
G2A
111 kr.