ÆNDRING: xPeke har, siden artiklen blev skrevet, afkræftet, at han skal være mid laner på Origen. I stedet går positionen til koreanske You "NaeHyun" NaeHyun.

Den spanske LoL-spiller og team manager Enrique "xPeke" Cedeño Martínez vender atter tilbage til mid lanen. Det reporterer ESPN, der har været i kontakt med kilder tæt på Origen. xPeke er en af de mest kendte veteraner, der nogensinde har befundet sig på Summoners Rift og har inden Origen både spillet for myRevenge og Fnatic. 

I 2014 dannede han sit eget hold, Origen, hvor han lagde ud med at spille mid lane. Efter 2015 sæsonen lagde han tastaturet fra sig for kun at fokusere på træner- og managerrollen. Han vendte dog tilbage som substitut til det seneste Summer Split i EU LCS, da Origen manglede en AD Carry. Men han vender altså nu helt tilbage som fast mand på holdet. Det betyder, at han bliver nødt til at opgive sin managerrolle, da Riots regler dikterer, at en coach manager ikke må være starter på et hold. 

På Origen får han selskab af nyerhvervede Max "Satorius" Günther i top lanen, Kim "Wisdom" Tae-wan på jungle, Erik "Tabzz" van Helvert som AD Carry og supporten, Aleksi "Hiiva" Kaikkonen. Derved er det europæiske LCS-hold endnu engang fuldtallige efter at have mistet hele sin roster. 

Og Origen har i den grad brug for nye kræfter. Selvom rutinerede xPeke trådte ind som AD Carry til Summer Splittet, endte holdet på en niende plads og var nødt til at spille promotions for at være med i LCS i 2017.Og de kræfter finder de måske i xPeke på hans vante mid lane. 


23
Octane
2489 kr.
446
AKRacing
2689 kr.
150
Billig
649 kr.
12
AKRacing
3199 kr.
9
Steelseries
929 kr.

Selvom spanskeren har opnået mange ting igennem sin karriere, er han i sær berømt for sit sindssyge backdoor som Kassadin tilbage i 2013 til IEM Katowice.