Den danske spiller Malthe "Biver" Winther skal spille på det populære hold Natus Vincere, efter holdet har skilt sig af med tre af deres spillere.

Det ukrainske hold klarede sig godt i de første par år af professionel Dota 2. De vandt The International 2011 og var i finalen i både 2012 og 2013, hvor de begge gange kom på andenpladsen. Siden da er det gået op og ned for det ukrainske hold, der har skiftet deres spillere meget oftere end mange andre hold. 

Denne gang har Natus Vincere besluttet sig for at lave et internationalt hold, hvor de tidligere kun har spillet med spillere fra Ukraine og Rusland. Det nye Na`Vi kommer både til af bestå af to ukrainske spillere, en svensker, en tysker og den danske spiller Biver.

Fire ud af de fem spillere på Na`Vi er kommet til holdet i 2016, hvor den sidste spiller, Danil "Dendi" Ishutin, har været hos holdet siden 2010. Dendi var dermed også med til at vinde det første International, der blev afholdt. Dendi startede med at spille på holdet Wolker Gaming tilbage i 2007, hvor de spillede det originale Dota

Biver startede med at spille for Ancient Warriors i august 2015, men kom først rigtigt frem på den professionelle scene, da han i Juli 2016 sluttede sig til det europæiske hold Prodota Gaming. Her vandt de tre ProDotA Cups og kom på 4. pladsen til World Cyber Arena 2016. 

Biver spillede også som standin for det tidligere danske hold, The Imperial, da de spillede de danske kvalifikationskampe i WESG 2016. 

Det nye Natus Vincere hold er:

  • Per "Pajkatt" Anders Olsson Lille
  • Danil "Dendi" Ishutin
  • Victor "GeneRal" Nigrini
  • Roman "rmN-" Paley
  • Malthe "Biver" Winther