Det amerikanske tophold Cloud9 har fået den sidste plads udfyldt og melder sig nu klar til 2017 sæsonen. Jungleren Juan "Contraczt" Garcia er den nye mand på holdet og skubber derved William "Meteos" af pladsen, der i stedet bliver udskifter. Contraczt er tidligere spiller på C9's Challenger hold, Cloud9 Challenger, men rykker nu op i den helt store liga. 


Ud over det har holdet fået en ny assisterende coach, Jang " Cain" Nu-ri og en ny udskifter til toplane, Jeon "Ray" Ji-Won. Den danske midlaner, Nicolaj "Jensen" Jensen, AD Carry Zachary "Sneaky" Scuderi og support Andy "Smoothie" Ta har alle fornyet deres kontakt med Cloud9 og bliver altså hængende. Toplaneren Jung "Impact" Eon-Yeongs kontrakt udløber til november i 2017 og er altså også med i næste sæson.

2016 har været et særdeles godt år for Cloud9. Efter et sløvt Summer Split kvalificerede de sig til Worlds på et tredje seed, efter de slog Team EnVyUs og Immortals til the Regional Qualifer. Til Worlds gik de som det eneste nordamerikanske hold videre fra gruppespillet, men blev slået af Samsung Galaxy i kvartfinalerne. Det må dog stadig regnes som en imponerende bedrift fra det amerikanske hold.

Udover det har organisationen fornyligt tjent en god slat penge, efter de var tvunget til at sælge det LCS-spot, deres Challenger hold spillede sig til i de seneste promotions. Nærmere bestemt indtjente de lige under 18 millioner kr. eller 2,5 millioner dollars, efter de solgte pladsen til ejeren af NBA-holdet Milwaukee Bucks, Wesley Edens. Herefter overgik alle spillerne, bortset fra Contraczt, fra Cloud9 Challenger til det nye hold, men det er endnu uvist, hvad det skal hedde. 

Rosteren for Cloud9 i 2017 kommer altså til at se sådan her ud:


21
DXRacer
3099 kr.
12
AKRacing
3199 kr.
446
AKRacing
2689 kr.
150
Billig
649 kr.
9
Steelseries
929 kr.

  •  Jung "Impact" Eon-yeong: Top
  •  Juan "Contractz" Garcia: Jungle
  •  Nicolaj "Jensen" Jensen: Mid
  •  Zachary "Sneaky" Scuderi: AD Carry
  •  Andy "Smoothie" Ta: Support