Fire hold har allerede forladt turneringen ved IEM Cologne, og blandt dem er SK Gaming. I dag skal vinderne findes, hvor vi starter ud med semifinaler i den professionelle turnering. Og her bliver det med fire af Europas og Nordamerikas bedste hold.

Gambit Gaming skal prøve at slå sidste sæsons bedste amerikanske hold fra Cloud9, som virkelig havde en suveræn sæson sidste år. I den anden semifinale skal det nye CLG mandskab prøve at overraske, når de møder Europas pt. bedste hold fra Fnatic.

IEM Cologne 2013 - Professionel tournament

Map
Tid
Resultat
Gambit Gaming
vs. Cloud9

BO3

11:00
2 - 0
CLG
vs. Fnatic
BO3 14:00
1 - 2

Når semifinalerne i den professionelle turnering er spillet, er det så tid til finalen i amatør turneringen. Her skal det nye Ninjas in Pyjamas mandskab op i mod Copenhagen Wolves, hvoraf sidstnævnte udspillede SK Gaming i går. Altså en kamp der kan gå begge veje.

IEM Cologne 2013 - Amateur tournament

Map
Tid
Resultat
Ninjas in Pyjmas vs. Copenhagen Wolves

BO3

17:00
0 - 2

Dagens sluttes selvfølgelig af med finalen i den professionelle turnering, hvor vinderen af dagens semifinaler skal slå klinger i en BO3 kamp om trofæet. Forhåbentlig får vi lige så gode plays, som vi tidligere har set i de afgørende kampe ved Intel Extreme Masters.

IEM Cologne 2013 - Professionel tournament

Map
Tid
Resultat
Gambit Gaming
vs. Fnatic

BO3

20:00
x - x

Alle kampene kan følges på streamet herunder: