De svenske ninjaer, som har været fast inventar i samtlige Majors til dato, har overraskende ikke formået at kvalificere sig til Majoren i januar. Svenskerne var gået 1-3 og måtte se sig slået af HellRaisers, OpTic og blev domineret i den afgørende kamp af Vega Squadron ved kvalifikationsturneringen. Mod Vega Squadron blev resultatet et chokerende 16:2 på Cache til det russiske hold, og de kørte det svenske hold over igen og igen.

Det var også et CIS-hold, som sørgede for, at NiP ikke beholdte deres Legend-status til Majoren, da de blev slået 2-1 af FlipSid3 Tactics ved sidste Major, ESL One Cologne 2016. Der blev holdet også slået 16:2 på Cache, og nu må NiP se Majoren hjemmefra.

Ikke nok med, at Vega spillede godt, så var der ingen af svenskerne, som var tæt på deres normale niveau, og især Christopher "GeT_RiGhT" Alesund havde en dårlig kamp og gik 2-18 over kampen, og resten af holdet stod ikke meget bedre.

Det er noget af et fald for Ninjas in Pyjamas, som tilbage i november vandt IEM Oakland, og nu står i en situation, hvor de skal kvalificere igennem den Europæiske Minor, før de kan komme med til Majoren efter ELEAGUE. Med et så prominent navn i puljen, mon ikke vi ser nogle ændringer til pladsfordelingen, og vi ikke længere har CIS og Europa adskilt og to pladser til hver.

Mon det er nu, at vi ser en større udskiftning i truppen. De har skiftet en af spillerne fra det oprindelige lineup, og som man kan se, så er det nogle år, som spillerne har haft sammen. 


9
Steelseries
929 kr.
22
Octane
2489 kr.
31
Mousesports
2799 kr.
445
AKRacing
2689 kr.
149
Billig
649 kr.

Foto: Xizt (Da det var nogle unge ninjaer)